“Wat een verschijning!”: dit is prinses Eléonore, die in het buitenland hoge ogen gooit

Koningin Mathilde en prinses Eléonore (15) die samen een uitstapje naar de opera maken, het is de Britse kranten niet ontgaan. “Wat een verschijning”, klinkt het, en we kunnen hen geen ongelijk geven. Wie is Eléonore precies, en wat brengt de toekomst voor haar als Belgische royal? We vroegen het onze expert, Wim Dehandschutter. “Ze zal nooit een bepalende rol krijgen binnen de monarchie.”

Meer krantenkoppen in België

Tweelingzussen Denise en Annie trouwden 50 jaar geleden op dezelfde dag: “Verkeerde zus kreeg ring bij huwelijksaanzoek”

Vijftig jaar geleden zijn de tweelingzussen Denise en Annie Van Bommel op dezelfde dag getrouwd, nu vieren ze ook samen hun gouden bruiloft. Op hun 70ste lijken de zussen nog steeds als twee druppels water op elkaar. Of hun mannen zich nooit vergist hebben? “Éen keer heb ik een cruciale fout gemaakt”, geeft één van hen ietwat gegeneerd toe.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Verlengingen in Hamburg, Ronaldo mist reuzenkans

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »

Ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes in koffiebar Soes: “Onze droom wordt nu werkelijkheid”

Het centrum van Deerlijk heeft er met Soes een nieuwe stijlvolle zaak bij. De stemmige koffiebar van Benoit Loosvelt en Annelien Vermeulen, met een ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes, opende onlangs de deuren.
The post Ruim aanbod aan zoetigheden en hartelijke gerechtjes in koffiebar Soes: “Onze droom wordt nu werkelijkheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

Opschudding tijdens gemeenteraad Kuurne: “Dit is normvervaging en graaipolitiek”

De Kuurnse gemeenteraad van 4 juli verliep erg routineus, maar het venijn zat in de staart. Tijdens de variaronde startte Tom Leece (Nieuw Kuurne) een aanval naar de burgemeester en zijn schepencollege. Hij had namelijk de onkosten van de afgelopen drie jaar ingekeken en was tot enkele opmerkelijke vaststellingen gekomen, aldus Leece zelf. “Wat doen taarten, pralines of sponsoring van

Lees meer »

Uitzonderlijke hoeveelheid beenderen gevonden bij graafwerken op Concertplein in Koekelare: “Meerdere zakken vol”

Arbeiders die een geul groeven op het Concertplein in Koekelare deden woensdagmiddag een akelige ontdekking. Ze stootten op menselijke resten en haalden daarna een uitzonderlijke hoeveelheid beenderen boven. Die zijn afkomstig van een oud kerkhof rond de Sint-Martinuskerk.
The post Uitzonderlijke hoeveelheid beenderen gevonden bij graafwerken op Concertplein in Koekelare: “Meerdere zakken vol” appeared first on KW.be.

Lees meer »