Vacatures in de zorgsector ingevuld door jobbeurs IC Dien in Roeselare

Na het succes van vorig jaar organiseerde Ic Dien voor de tweede keer de jobbeurs. Zo’n 25 stagepartners kregen de kans om hun organisatie aan studenten verpleegkunde voor te stellen en zo hun vacatures voor verzorgend en verpleegkundig personeel in te vullen.

“Vorig jaar wilden we in Ic Dien onze stagepartners helpen met het invullen van de vele vacatures en daarom organiseerden we toen voor de eerste keer een jobbeurs. Een aantal studenten vond dankzij de jobbeurs een vakantiejob of weekendwerk en enkele studenten vonden er zelfs de ideale match met een werkgever voor een job met vast contract”, aldus directeur Luc Vanrobaeys.

“Zowel de school als de standhouders waren erg tevreden over de jobbeurs en daarom besloten we om dit jaar een tweede editie te organiseren. Met de jobbeurs kunnen we de werkgevers en onze studenten dichter bij elkaar brengen. Er staan nog steeds veel vacatures voor verzorgend en verpleegkundig personeel open en met de jobbeurs kunnen we als school een klein steentje bijdragen.”

“De secundaire scholen waren ook vragende partij waardoor we dit jaar de bezoekers uitbreidden met toekomstige zorgkundigen. Vandaag stonden 25 zorgvoorzieningen op de beurs. Ze maakten meer dan 240 studenten warm voor een weekend- of vakantiejob en probeerden de afstuderende studenten te overtuigen van een job in hun voorziening.”

The post Vacatures in de zorgsector ingevuld door jobbeurs IC Dien in Roeselare is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken: “Van mijn passie mijn beroep kunnen maken”

Emilie Van de Geuchte is sinds kort gestart met een eigen praktijk medische pedicure in de Oeselgemstraat 57 in Wakken. De jongedame werkt reeds halftijds in het Eerstelijnshuis in Deinze, maar biedt bij haar thuis in Wakken nu ook op zelfstandige basis haar diensten aan.
The post Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken:

Lees meer »

Patrick De Clercq hangt na 42 jaar fototoestel aan de haak: “Geen schrik voor zwart gat”

Ruim 42 jaar kon je bij Patrick De Clercq terecht voor professionele fotografie. Daar is nu definitief een einde aan gekomen. We blikken terug op een indrukwekkende loopbaan. Zijn carrièrepad was er eentje van passie, toewijding en aanpassing aan de evoluerende technologieën binnen de fotografie. Schrik voor het zwarte gat heeft de natuurfanaat in hart en nieren alvast niet.

Lees meer »

KSV Rumbeke is razend ambitieus met tien nieuwkomers: “Vanaf minuut één op kop staan”

KSV Rumbeke greep in de vorige campagne nipt naast een promotieticket naar derde amateurklasse na een sterke interprovinciale eindronde met slechts één verliesbeurt. Daardoor blijft Essevee bijzonder ambitieus. Dat bleek ook tijdens de spelersvoorstelling. Met de tien gerichte versterkingen mikt de ploeg van coach Fanny Schamp resoluut voor een plek bovenaan het klassement.
The post KSV Rumbeke is razend

Lees meer »

Onze Formule 1-watcher ziet hoe Norris een compleet verkeerd signaal geeft aan Verstappen: “Wacht maar tot hun eerstvolgende duel”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Silverstone? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Lees hoe een wereldkampioen zijn auto van seizoen 2000 terugvindt, hoe na Toto Wolff een tweede teambaas de oorlog verklaart aan Red Bull, de Britse pers niet wil horen van vrede, een coureur dertien katten heeft en een andere held op

Lees meer »

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »

Bomenaar Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond uitgeweken Bomenaar Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook vakantiewoning ‘Wouter’s Home’ in Roeselare: “Goedkoper alternatief”

Ignace Defever van De Bonte Os in Roeselare opent in augustus, op een steenworp van zijn hotel in de Sint-Hubrechtsstraat, vakantiehuis Wouter’s Home. “Hier verblijven is goedkoper dan in het hotel”, aldus Ignace die enkele opmerkelijke objecten onderbracht in de woning waar vier tot tien personen kunnen verblijven.
The post Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook

Lees meer »

Exit Rode Duivels betekent meteen einde voor heel wat EK-fandorpen

De uitschakeling van de Rode Duivels op het EK komt hard aan. Niet enkel bij de Duivels zelf en hun fans, maar ook bij de organisatoren van EK-dorpen in Vlaanderen. Een groot deel daarvan is ondertussen zelfs al opgedoekt. Het zadelt heel wat organisatoren met een financiële kater op. “Natuurlijk hadden we graag wat meer wedstrijden kunnen tonen. Onze boekhouding

Lees meer »

Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA

De Washington Mystics hebben zaterdag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen WNBA een 88-77 nederlaag geleden tegen de Las Vegas Aces. Julie Vanloo was in het verliezende kamp in dertig speelminuten wel goed voor acht punten en evenveel assists.
The post Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »