Streamz volgt deelnemers van Humo’s Comedy Cup in vierdelige reeks

Dinsdag gaat de veertiende editie van Humo’s Comedy Cup van start. Het parcours van de deelnemers is vanaf november te volgen in de vierdelige reeks ‘De weg naar de finale’ op Streamz. Daarin trekken Ruth Beeckmans (41) en Jens Dendoncker (33) met hun gepimpte camper naar alle rondes van de comedywedstrijd en geven ze een exclusieve blik achter de schermen.

Meer krantenkoppen in België

“Wij waren echt de laatste der Mohikanen”: Stefaan Mestdagh van Den Roobaert in Oekene

Zijn leven leest als een spannend avonturenboek en het slothoofdstuk is nog lang niet geschreven. Stefaan Mestdagh van côte à l’os-restaurant Den Roobaert kent ongelooflijk veel mensen én heeft ongelooflijk veel mensenkennis. Maak kennis met deze boeiende verteller.
The post “Wij waren echt de laatste der Mohikanen”: Stefaan Mestdagh van Den Roobaert in Oekene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kosten vergrijzing wegen almaar zwaarder door: toekomstige regering wacht lastige taak om oplossing te vinden

Waar uitkeringen, gezondheidszorg of pensioenen vandaag ruim een vierde van onze gezamenlijk geproduceerde welvaart opeisen, zal dat tegen 2070 al een derde zijn. En dat is voor het overgrote deel te wijten aan de vergrijzing van onze bevolking. Dat blijkt uit het nieuwe jaarrapport van de Studiecommissie voor de Vergrijzing. En zo weten de regeringsonderhandelaars nog eens duidelijk wat hen

Lees meer »

“Hij is in staat van ontkenning”, zegt VS-correspondent Soenens nu president Biden alleen stap opzij wil zetten op vraag van “Almachtige God”

De Amerikaanse president Joe Biden blijft vasthouden aan zijn kandidatuur voor het presidentschap. Ook in het eerste tv-interview sinds het belabberde debat met Trump gaf hij geen enkele indruk dat hij zal toegeven aan de toenemende druk om een stap opzij te zetten. En dat hij Trump moet laten voorgaan in de peilingen, lijkt hij niet te geloven. "Je voelt

Lees meer »

Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke

De Landelijke Gilde en Ferm Oostnieuwkerke organiseren op 28 juli Farmtrail. “De Farmtrail komt er naar aanleiding van 100 jaar Landelijke Gilde Oostnieuwkerke en Ferm Oostnieuwkerke”, weet Fermbestuurslid Sophie Nuytten.
The post Farmtrail bij Landelijke Gilde en Ferm in Oostnieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Langverwacht verbod op doorgaand vrachtverkeer in Tielt vanaf november: “Blij dat we dit dossier nooit hebben losgelaten”

De gemeenteraad van Tielt heeft donderdag unaniem het langverwachte verbod op doorgaand vrachtverkeer in de stad goedgekeurd. Daarmee is er eindelijk een oplossing in zicht voor een probleem waar het stadsbestuur bijna twaalf jaar mee worstelde.
The post Langverwacht verbod op doorgaand vrachtverkeer in Tielt vanaf november: “Blij dat we dit dossier nooit hebben losgelaten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doen nieuwe details over bedrog de bom ontploffen tussen Felipe en Letizia? “De koning kan haar niet meer uitstaan”

Staat het huwelijk van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) op springen? In de Spaanse pers duiken steeds meer geruchten op dat het koppel op een scheiding afstevent, na overspel van Letizia. “Ze kunnen elkaar niet meer uitstaan en hebben een geheime regeling over de kinderen,” klinkt het. Zeker nu haar vermeende minnaar weer van zich laat horen en

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht vond vannacht een politieke aardverschuiving plaats in het Verenigd Koninkrijk. Nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje. Nadat de exitpolls “een verpletterende overwinning” voorspelden, staat de partij van Sir Keir Starmer met nog maar 5 van de 650

Lees meer »