Opperbeste sfeer tijdens repetities muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’

AuFond Producties, het productiehuis achter o.a. ‘The Broken Circle Breakdown’ is volop aan het repeteren aan de muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’. Deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gaat op zondag 8 oktober in première in Theater Elckerlyc met een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

De sfeer tijdens de repetities is alvast opperbest. Hondje Tasha houdt zich rustig en de cast legt zich onder leiding van regisseur Manu Jacobs volop toe op de teksten, liedjes en choreografie met Helle Vanderheyden. ‘Zo Mooi, Zo Blond’ is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc. Deze productie is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie.

Ook de hond van Jacky Lafon speelt mee. © PADI/Daniël

Het verhaal: Blankenberge, jaren ’70. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar. (PADI)

Deze productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc, Frankrijklei in Antwerpen. Tickets: 59 euro (VIP), 39, 35 en 31 euro. Tickets zijn nu te koop via www.aufondproducties.be.

The post Opperbeste sfeer tijdens repetities muzikale komedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Werd Marc Olbrechts in verzwaarde kist gedumpt in zee? Spaanse speurders leggen vader en zoon vermoedelijk eerstdaags op de rooster

Ons land zet de vader en zoon die opgepakt zijn in het onderzoek naar de vermoorde en vermiste Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) binnen een tiental dagen wellicht op een vliegtuig richting Tenerife. Opvallend: de Guardia Civil vermoedt dat Marc in een verzwaarde kist op de bodem van de zee ligt en hoopt de man nog te vinden.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Undercoverbeelden onthullen: artsen vragen cash geld voor ze aan operatie willen beginnen. “Anders verdien ik minder dan een loodgieter”

“Eén chirurg vroeg zelfs 3.000 euro.” Toen Noah een chirurg zocht voor een operatie voor zijn zoontje, stelde hij vast dat artsen cash geld vragen voor operaties. Dat blijkt een gangbare praktijk, zo blijkt uit onderzoek van de HLN-onderzoekscel. Wij gingen undercover op consultatie en zagen hoe artsen de grenzen van de wet aftasten: “Ik kan je een korting geven

Lees meer »

“Zo wordt het haast onmogelijk gekwalificeerde mensen te houden”: Wesley Sonck reageert op afscheid bij Belgische voetbalbond

Wesley Sonck (45) heeft in een niet mis te verstane boodschap op zijn Instagrampagina gereageerd op zijn afscheid bij de Belgische voetbalbond. De ex-speler en gewezen Rode Duivel was er bondscoach van België U19. Sonck bedankt voor het volgens hem erg vage voorstel op korte termijn waarin hij bovendien zijn tv-werk als analist moest laten vallen. Sonck: “Op deze manier

Lees meer »

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorlopig ontwerp nieuwe bib en dagverzorgingscentrum voorgesteld: “Het wordt veel meer dan een bib”

Het voorlopige, eerste ontwerp voor de nieuwe bibliotheek en het dagverzorgingscentrum werd bekendgemaakt. Voor de bibliotheek werd rekening gehouden met de input van het huidige personeel en de leden van de bibraad. De uitbreiding van het wzc omvat 20 woonzorgkamers, de nieuwbouw van een centrum voor dagverzorging en zeven assistentieflats.
The post Voorlopig ontwerp nieuwe bib en dagverzorgingscentrum voorgesteld:

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »