NC Motors verhuist naar nieuwe loods in de Paddevijverstraat

NC Motors verhuisde van het Jaagpad naar een gloednieuwe loods in de Paddevijverstraat. De verhuis komt er nadat Jacques Planckaert, de collega van Nico en Caroline, vorig jaar overleed. De garage aan het Jaagpad krijgt daar een nieuwe bestemming.

Het is voortaan in de Paddevijverstraat dat het vierkoppige team van NC Motors de klanten en hun wagen verwelkomt. De zaakvoerders zijn Nico Artois en Caroline Decaestecker. “NC verwijst naar de beginletters van onze voornamen”, geeft Nico (50) mee. “Intussen werken ook Victor Claerebout en Nick Libbrecht bij ons. Victor werkt fulltime in vast dienstverband en Nick enkele dagen op freelance basis. Samen met Victor en Nick doe ik het onderhoud van de auto’s, mijn vrouw houdt zich bezig met onthaal, administratie en boekhouding.”

Begonnen in 2004

Het verhaal van NC Motors startte in 2004 in Vlamertinge. “Ik begon kleinschalig in een loods van mijn overgrootmoeder en deed dat in eerste instantie in bijberoep. Onze loods was niet zo ver van Euro-Cars, de verkoopplaats van Jacques Planckaert in de Brandhoek. Na enkele jaren sloegen Jacques en ik de handen in elkaar en we gingen samen op zoek naar een grotere werkplek. Die vonden we in De Klijte, waar Gery Capoen zat. Daar bleven we tot 2015, waarna we richting het Jaagpad kwamen om er samen met Jacques onze intrek te nemen. We werkten nauw samen, ook al bleven we steeds twee aparte firma’s.”

Vorig jaar in november overleed Jacques. “Ik verloor mijn beste vriend en dat was een serieuze klap. Jacques en zijn vrouw Rita beschouwen we als familie. Ze hebben ons enorm gesteund en vooruitgeholpen, en daar zijn we hen eeuwig dankbaar voor. We denken nog elke dag aan Jacques en zijn foto kreeg hier een mooi plekje. We blijven ook nog altijd verder sleutelen aan de auto’s die hij destijds verkocht.”

Nieuwe locatie

Het pand aan het Jaagpad krijgt een nieuwe bestemming en dus ging NC Motors op zoek naar een nieuwe locatie. “Even verderop in de Paddevijverstraat was er nog een loods, waar het bedrijf van zoon Jeffrey en zijn compagnon Kenneth aan paalt. Na negen dagen verhuizen en inrichten openden we op 11 september de deuren op onze nieuwe locatie.”

NC Motors bevindt zich nu in de Paddevijverstraat 66 in Ieper. Open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 18.30 uur, op zaterdag van 9 tot 12 uur.

The post NC Motors verhuist naar nieuwe loods in de Paddevijverstraat is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Waarom Franse verkiezingen een herexamen voorzien

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe kiessystemen er in alle vormen en formaten zijn, én hoe die formaten de verkiezingsuitslag kunnen beïnvloeden. Wat als we in België bijvoorbeeld het Franse systeem zouden toepassen? “Een

Lees meer »

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas overleden F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bewoner (26) van huis dat getroffen werd door vuurwerkbom blijft in cel: man ontkent betrokkenheid in cocaïnehandel

De 26-jarige bewoner van het huis in Brugge dat eind februari getroffen werd door een explosie, blijft in de cel. De twintiger werd vorige week opgepakt en wordt ervan verdacht al jarenlang cocaïne te verkopen, al is daar volgens de man niets van aan. “Hij blijft ontkennen”, zegt zijn advocaat Ellen Eneman.
The post Bewoner (26) van huis dat

Lees meer »

Vuistregels voor je kind het water in gaat: “Op twintig seconden kan het al te laat zijn”

Het diepe water brengt heel wat gevaren met zich mee voor jonge kinderen. Vorige week verdronk een jongen van zeven tijdens een schooluitstap, en zaterdag bezweek een peuter nadat hij in een zwembad belandde. Om zich voor zulke drama’s te behoeden, leert Tine Sleurs studenten lichamelijke opvoeding hoe ze kinderen zelfredzaam in het water kunnen maken. Aan HLN deelt ze

Lees meer »

Aantal nieuwe installaties bijna gehalveerd: zijn zonnepanelen nog wel een slimme investering? “Prijzen bereiken historisch dieptepunt”

In het eerste kwartaal van dit jaar werden in Vlaanderen bijna de helft minder zonnepanelen geïnstalleerd dan vorig jaar. Hoe komt dat? Zijn zonnepanelen nog interessant, nu de subsidies zijn weggevallen? Hoeveel kost een gemiddelde installatie tegenwoordig? Wat is de terugverdientijd? En hoe zal die de komende jaren evolueren?

Lees meer »

“Ik, een blauwe Conner Rousseau? Ik geloof niet in showpolitiek”: wie is Vincent Verbeecke (29), de nieuwe kandidaat-voorzitter van Open Vld?

Hij kan het goed uitleggen, een das laat hij thuis én hij woonde ooit één vergadering bij van de Jongsocialisten. De jongste kandidaat-voorzitter ooit, Vincent Verbeecke (29), zou zomaar eens de ‘blauwe Conner Rousseau’ kunnen worden, al ziet hij dat zelf anders. Dit is de onbekende woordvoerder van Gwendolyn Rutten, die Open Vld wil redden van de ondergang: “De clans

Lees meer »