LIVE SCHOTLAND-BELGIË. Missipo scoort met het hoofd! Flames op voorsprong in Glasgow

Na de stuntzege tegen Nederland aan ‘Den Dreef’ van vrijdagavond spelen de Red Flames (FIFA-18) vanavond in het iconische Hampden Park tegen Schotland (FIFA-23) hun tweede match in de Nations League. De Schotse vrouwen verloren in hun eerste duel de Britse derby tegen Engeland met 2-1. Kunnen de Flames in Glasgow bevestigen? Volg het in onze liveblog hieronder.

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Tom Waes reageert op dalende kijkcijfers ‘Kalm Waes’: “Jammer dat boodschap hierdoor ondergesneeuwd raakt”

“Strontvervelend en doodsaai.” Het zijn woorden die je als tv-gezicht niet wil lezen over je programma. Wel overkomt het Tom Waes, wiens programma ‘Kalm Waes’ na drie weken bijna de helft van z’n kijkers verloor. Waes reageert voor het eerst bij HLN op alle kritiek en de teleurstellende kijkcijfers. “Ik zou alles hetzelfde doen, maar ik begrijp dat mensen denken:

Lees meer »

Gemeentelijke waardering voor Mooimakers in Ardooie

Vrijwilligers, verenigingen en veel schoolgaande jongeren zorgen er in de gemeente al jaren voor dat de straten, de bermen en de grachten af en toe een schoonmaakbeurt krijgen.
The post Gemeentelijke waardering voor Mooimakers in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Victoria Beckham laat zich weer van haar slechtste kant zien: “Ze heeft haar ‘schoondochter’ uit de foto geknipt”

Cruz Beckham (19), de jongste zoon van Victoria (50) en David Beckham (49), heeft een nieuwe vriendin: Jackie Apostel. Het stel verscheen samen op Paris Fashion Week om voor mama Victoria te supporteren, maar die leek daar niet zo blij mee. Fans merkten op sociale media namelijk een belangrijk detail op. “Ze heeft overduidelijk iemand uit de foto geknipt.”

Lees meer »

Helemaal in het nieuw: Pogacar toont regenboogoutfit en aangepaste fiets voor Ronde van Emilia

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) morgen in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

“Ze vrijen nog één keer”: Stijn Marchand (41) verkropt niet dat Dorien L. weer bij haar man intrekt en schiet hem dood.

“Frank is dood.” Zo stormde Stijn Marchand in 2022 bij zijn ex-minnares binnen. Vandaag begint zijn assisenproces in Gent. De beschuldigde beweert dat het geweer per ongeluk afging op zijn liefdesrivaal. Het proces moet duidelijk maken hoe een amoureuze driehoek – twee mannen, één vrouw – zo dramatisch ontvouwd werd, net toen de vrouw weer voor haar echtgenoot koos.

Lees meer »

Olifanten bundelen de krachten om kalfje van verdrinkingsdood te redden: “Indrukwekkend om te zien hoe snel de kudde reageerde”

De Britse Vanessa Holden was in september getuige van een erg spannende reddingsactie in het Addo Elephant Park in Zuid-Afrika. Een olifantje was in een vijver belandt en stond op het punt te verdrinken. Holden kon filmen hoe de moeder van het kalf haar kudde alarmeerde, omdat ze zelf niet sterk genoeg was om het dier uit de diepe plas

Lees meer »

KIJK. Jani Kazaltzis krijgt inzinking bij het overnemen van frituur in ‘Jani & James doen het zelf’: “Straks duw ik je kop in de olie”

Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) duiken met frisse moed de wereld van de frituur in tijdens ‘Jani & James doen het zelf’. Na avonturen in de thuiszorg, kringloopwinkel en een lagere school, blijkt dit echter een flinke uitdaging. De glimlach verdwijnt al snel en maakt plaats voor een negatieve sfeer, en dat vooral bij Jani.

Lees meer »

Vrouw vrijgesproken nadat ze hardhandige ex-vriend in kruis grijpt: “Enige manier om los te geraken”

“Wel een minuut lang.” Zo lang greep en neep een 30-jarige vrouw uit Menen haar Spaanse ex-vriend in de ballen. Beiden moesten zich voor familiaal geweld voor de rechter in Kortrijk verantwoorden. Maar slechts een van hen werd veroordeeld.
The post Vrouw vrijgesproken nadat ze hardhandige ex-vriend in kruis grijpt: “Enige manier om los te geraken” appeared first on

Lees meer »