Concerttour ‘Christoff zingt Tura’ start op zaterdag 30 september in uitverkochte Capitole Gent, maar komt ook naar Hasselt, Antwerpen én Brugge

Met de goedkeuring van de meester himself en met het diepste respect voor zijn grote voorbeeld, inspiratiebron en goede vriend Will Tura, pakt Christoff dit najaar uit met vier unieke ‘Christoff zingt Tura’-concerten in vier Vlaamse provinciehoofdsteden. De populaire zanger mag zijn concerttour komende zaterdag (30/09) alvast aanvatten in een uitverkochte Capitole Gent (30/09). Ook de ticketverkoop voor dit bijzondere eerbetoon aan het prachtige en rijkgevulde oeuvre van de ‘Keizer van het Vlaamse lied’ in Trixxo Theater Hasselt (07/10), Concertgebouw Brugge (10/11) en Play Zuid Antwerpen (18/11) loopt als een trein.

Afgelopen zomer bracht Christoff o.a. tijdens ‘Vlaanderen Muziekland’ (Pickx+) een voorsmaakje van wat de fans mogen verwachten tijdens ‘Christoff zingt Tura’. (PADI)

Christoff zingt Tura’, hét ultieme eerbetoon van de leerling aan zijn meester, kan je beleven in Capitole Gent (30/09 – UITVERKOCHT!), Trixxo Theater Hasselt (07/10, LAATSTE TICKETS!), Concertgebouw Brugge (10/11) en Play Zuid Antwerpen (18/11). Tickets en info: www.ticketkopen.eu

The post Concerttour ‘Christoff zingt Tura’ start op zaterdag 30 september in uitverkochte Capitole Gent, maar komt ook naar Hasselt, Antwerpen én Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “Een menage à trois? Da’s een verkeerd beeld”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

Twee jaar cel voor twintiger die moeder foltert met waterboarding na ruzie over avondeten: “Ze kwam in mijn comfortzone”

Na een ruzie over het avondeten sleurde M.S. (26) zijn moeder naar de badkamer, waar hij haar ‘waterboardde’ met een natte badjas. Pas toen hij merkte dat ze moeilijk ademde, hield hij op. Het was lang niet de eerste keer dat de twintiger zijn moeder te lijf ging. De rechter gaf hem twee jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

Lees meer »

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse ministers mogen pas eed afleggen na screening door Staatsveiligheid: waarom gebeurt dat niet bij ons?

Vandaag worden in Nederland de ‘bewindspersonen van de regering beëdigd’. De kandidaat-ministers die straks de eed zullen afleggen, zijn vooraf gescreend door Staatsveiligheid. Eén kandidaat-minister werd op basis van die screening zelfs geweerd. In ons land wordt vreemd genoeg niet nagegaan of kandidaat-ministers en staatssecretarissen integer en betrouwbaar zijn. Ook niet als die kandidaten straks toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Lees meer »

Ruim 240.000 mensen geëvacueerd wegens stortregens in China

In het oosten van China zijn meer dan 240.000 mensen geëvacueerd omwille van hevige stortregens die momenteel grote delen van het land teisteren. Dat meldt het persagentschap Nieuw China. Het waterpeil van de Yangtze, met 6.380 kilometer de langste rivier van China, overschreed op verschillende plekken in onder meer de provincie Anhui de alarmdrempels en ook het peil van twintig

Lees meer »

Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde”

Afgelopen weekend is de culturele duizendpoot Arnold Gheysen overleden. De geboren en getogen Winkelnaar, die twee jaar geleden nog de Cultuurprijs won, werd 88 jaar oud.
The post Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde” appeared first on KW.be.

Lees meer »