Bicky Burgers voor één euro bij Bossuwé-frituren

De frituren van Bossuwé op ‘t Hoge, Wevelgem of Pottelberg verkopen dinsdag 26 september Bicky Burgers voor één euro – of met 80 procent korting – om hun betaalbare prijzen in de kijker te zetten.

Opgelet, er zijn specifieke voorwaarden van toepassing. Je krijgt slechts één Bicky Original per persoon aan één euro. Voor elke bijkomende Bicky Burger wordt een normale prijs aangerekend. De bestelling is enkel ter plaatse mogelijk aan de kassa.

Vorig jaar liep een gelijkaardige actie waarbij er 500 burgers werden verkocht. Zullen ze dit jaar hun record verbreken? Haast je snel naar één van de deelnemende frituren, die zijn nog open tot 22 uur. De actie loopt tot zolang de voorraad strekt.

The post Bicky Burgers voor één euro bij Bossuwé-frituren is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Myriem El-Kaddouri is nieuwe Kortrijkse stadsdichter: “Mijn poëzie is voor iedereen toegankelijk”

Het loopt goed voor Myriem El-Kaddouri (29). In 2023 werd ze West-Vlaams Poetry Slam-kampioen en sinds kort vind je haar eerste dichtbundel Hier ligt de waarheid in overdaad in de lokale boekenhandel. Kortrijk stelde de Heulse dichter onlangs aan als nieuwe Letterzetter van Kortrijk. Ze wordt mentor van een collectief van jonge woordkunstenaars en curator van het jaarlijkse woordkunstenfestival Memento.<br

Lees meer »

Hooggerechtshof VS verwerpt ‘socialemediazaak’: overheid mag bedrijven vragen om inhoud te verwijderen

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft een zaak verworpen die was gericht tegen de wijze waarop de overheid zich bemoeit met socialemediabedrijven. Het hof concludeerde dat de staten en socialemediagebruikers die naar de rechter waren gestapt niet hebben aangetoond dat ze zelf gedupeerden zijn, berichten Amerikaanse media. Daarom wordt de zaak verder niet behandeld.

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

Nieuwe wandelpaden in de duinen, recreatief buurtpark en meer parking: Wenduine weer een stukje attractiever

Na anderhalf jaar werken is het gebied tussen de Koninklijke Baan, de Leopold II-laan en de Rotonde helemaal heringericht. Het duingebied werd opgewaardeerd, de parking heraangelegd en ook het buurtparkje kreeg een grondige opknapbeurt. Alle werken zijn nu afgerond.
The post Nieuwe wandelpaden in de duinen, recreatief buurtpark en meer parking: Wenduine weer een stukje attractiever appeared first on

Lees meer »

DNA-onderzoek onthult oorsprong van Merovingers in Koksijde: “Hebben Noordzee-Germaanse en een Noord-Gallische afkomst”

Wetenschappers van de KU Leuven hebben ontdekt dat de Merovingers, die rond de 7e eeuw in Koksijde leefden, uit 2 verschillende gebieden in Europa kwamen. In 2016 werden meer dan 50 skeletten gevonden bij graafwerken, vlak bij het Abdijmuseum in Koksijde. Aan de hand van DNA-onderzoek konden de onderzoekers nu achterhalen dat een deel van die Merovingers uit Noord-Frankrijk kwam,

Lees meer »

Kortrijk reikt eerste scriptieprijs uit: “Studenten kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten in de stad”

Recent werd de eerste Kortrijkse Scriptieprijs uitgereikt, een nieuwe jaarlijkse onderscheiding voor studenten die onderzoek doen naar Kortrijkse thema’s. De winnaar is Abdelouarete Benammar. Hij won met zijn masterproef getiteld ‘Gulden Sporen en Gouden Specerijen: Een Marokkaanse geschiedenis in Kortrijk sinds 1995’.
The post Kortrijk reikt eerste scriptieprijs uit: “Studenten kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten in de stad” appeared

Lees meer »