ASSISEN LIVE. “Daniël was minstens een minuut lang bewust van wat er met hem aan het gebeuren was”

Op de derde dag van het assisenproces tegen Ali Alhaj Mahmoud (25) en Fahmi Al Achqar (22) heeft de wetsdokter het woord gekregen. Hij komt uitleg geven over de doodsstrijd van Daniël, en toonde op vraag van de familie ook de erg confronterende beelden van de jongen na zijn dood. Een doodstrijd die drie tot vijf minuten geduurd kan hebben, zo klonk het. Voor de familie werd het even te veel. Zij verlieten de zaal.

Meer krantenkoppen in België

Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen

De twee Westhoekziekenhuizen, Jan Yperman en az West, bundelen de krachten voor borstkankerbehandelingen. De recent gewijzigde wetgeving voor de erkenning van borstklinieken heeft de ziekenhuizen ertoe aangezet om een alliantie aan te gaan ten voordele van de patiënten in de Westhoek. De twee bestaande borstklinieken smelten samen tot borstkliniek Westhoek.
The post Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen appeared

Lees meer »

Moen feest kent gedroomde start

Het driedaags muziekfestival Moen Feest heeft zijn start niet gemist. Kon moeilijk anders met een aaneenschakeling van topartiesten.
The post Moen feest kent gedroomde start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee rijstroken versperd op A12 naar Brussel na ongeval

Op de A12-autosnelweg tussen Antwerpen en Brussel is er flink wat verkeershinder ter hoogte van Meise nadat een personenwagen is ingereden op een vrachtwagen. Dat meldt de federale politie. Het is nog niet duidelijk of er bij het ongeval gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

Feestelijke 21 juli in Roeselare

Op zondag 21 juli is er niet alleen een plechtigheid als hulde aan de monarchie met het Te Deum in de Sint Michielskerk om 11.30 uur en de groet op het Polenplein aan de nationale vlag, maar eveneens een groot volksfeest voor jong en oud. Tussen 13 en 19 uur is er op het Stationsplein
The post Feestelijke 21

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »