Sekswerker uit Roeselare moet geen 611.000 euro terugbetalen aan ‘sugardate’

Een prostituee uit Roeselare is vrijgesproken voor misbruik van vertrouwen. Volgens een klant zou ze hem 611.000 euro afgetroggeld hebben, maar volgens de Kortrijkse rechter wist de man waaraan hij begon.

De twee leerden elkaar kennen in een privébar in Waregem. “Mijn cliënt voelde zich niet goed in zijn vel en deed zijn verhaal aan mevrouw”, aldus de advocaat van de landbouwer.

Borstvergroting

“Al snel raakte hij in haar web gevangen. De ene keer vroeg ze geld om haar schulden af te betalen, de andere keer was het voor een borstvergroting.” Alles samen ging het om een bedrag van ruim 611.000 euro.

Volgens de advocaat van de vrouw ging het om ‘sugardaten’. “Meneer was verliefd op haar en hield ervan aandacht te krijgen van een knappe vrouw. In ruil gaf hij haar alles wat ze vroeg, en mevrouw deed op haar beurt ook dingen voor hem die hij leuk vond”, aldus de raadsman.

Vrijspraak

“Er was nooit sprake van leningen. Hij wist waaraan hij begon.” De rechter gaf de vrouw maandag gelijk en sprak haar vrij.

The post Sekswerker uit Roeselare moet geen 611.000 euro terugbetalen aan ‘sugardate’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar

De partij VOOR Koekelare heeft haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Dit gebeurde op de jaarlijkse Chateaubriand-avond, waar lijsttrekker en schepen Jan Lievens de kandidaten voorstelde aan 400 aanwezigen.
The post VOOR Koekelare heeft lijst gemeenteraadsverkiezingen klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse stemhokcultuur

Groot-Brittannië trekt naar het stemhokje, wellicht om er zich af te keren van Richi Sunaks beleid en om Labour een historische zege te schenken. Bijgevolg zijn de polling stations dé plek waar de kiezer welgekomen is.

Lees meer »

“We leerden elkaar kennen tussen frieten en frikandellen”: ze werden er verliefd als jobstudent, nu mogen Remco en Jacobine Bonny’s Friethuis overnemen

Romantiek in de frituur: het bestaat! Op hun vijftiende begonnen Remco Depuydt en Jacobine Desmet als jobstudent in Bonny’s Friethuis in Ieper. Ze werden er verliefd, verhuisden naar een nabije woning en mogen nu de frituur overnemen. “Ik heb het aan hen beloofd”, aldus oprichter Emmanuel De Bruyne, die andere oorden opzoekt.
The post “We leerden elkaar kennen tussen

Lees meer »

Parket vraagt autopsie nadat vrouw (24) uit Minderhout plots is overleden nadat ze ziekenhuis mag verlaten na verkeersongeval in Baarle-Nassau

Het parket vraagt een autopsie nadat er een tweede slachtoffer uit Minderhout (Hoogstraten) is overleden na een ongeval in Baarle-Nassau, in Nederland. De 24-jarige vrouw mocht zondagochtend het ziekenhuis verlaten. Kort daarna is ze plots in elkaar gezakt en overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Bij het ongeval stierf ook een 41-jarige vrouw uit Minderhout.

Lees meer »

Studie: luchtvervuiling oorzaak 7 procent doden in Indiase steden

Ruim 7 procent van alle sterfgevallen in tien van de grootste steden van India houdt verband met luchtvervuiling. De situatie is het ernstigst in hoofdstad New Delhi. Dat blijkt uit onderzoek van een door India geleid team wetenschappers. Zij roepen op tot actie om tienduizenden levens per jaar te redden.

Lees meer »