OPROEP. Kan jij de hulp van Axel Daeseleire gebruiken bij jouw erfenis?

In de eerste twee seizoenen van ‘Efgenaam Gezocht’ kon Axel Daeseleire maar liefst 1 miljoen euro aan openstaande erfenissen aan de rechtmatige erfgenamen bezorgen. Maar hij kreeg ook een heleboel vragen van kijkers om hen te helpen bij hun erfeniskwesties. En daar gaat Axel nu op in.

Meer krantenkoppen in België

Geert (60) op internationaal houtsymposium: “Waardering krijgen is fijn”

Voor de vierde keer werd kunstenaar Geert Vanderplancke (60) uit Oostduinkerke geselecteerd voor het zomerse International Wood Sculpture Symposium in het Deense Ringkobing. Zijn ‘Waterlelie’ kreeg er, net zoals zijn vorige creaties, een plek in een openbare ruimte.
The post Geert (60) op internationaal houtsymposium: “Waardering krijgen is fijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Drakenadem’, het nieuwe Oekraïense wapen in de strijd tegen Rusland

De beelden zien er huiveringwekkend uit: een kleine vuurspuwende drone die in korte tijd een groot deel van een bos verwoest. Deze week doken verschillende video’s op van aanvallen waarbij druppels gesmolten metaal worden uitgekieperd boven oorlogsgebied. Het gevaarlijke mengsel thermiet wordt steeds vaker gebruikt bij aanvallen met drones.

Lees meer »

Zomerwerking Ginger House & co. beëindigd: “Droom blijft volwaardige zomerschool”

Op vrijdag 30 augustus heeft Rukhsana Zubair van vzw Ginger House & co. haar jaarlijkse zomerwerking afgesloten. Tijdens de zomerwerking worden kinderen met een migratieachtergrond, vaak samen met hun mama’s, samengebracht om via diverse activiteiten de band met hun nieuwe thuis aan te halen. “Ik droom nog altijd van een volwaardige zomerschool, die zoveel meer zou kunnen realiseren op dit

Lees meer »

30 extra parkeerplaatsen in Dorpstraat

Het centrum van Bekegem is een gloednieuwe parking rijker! De realisatie van dit project draagt bij tot de verbetering van de parkeermogelijkheden en de leefomgeving in het centrum van Bekegem. Inwoners, bezoekers van OC De Kouter en bezoekers aan de dorpsschool kunnen ten volle gebruik maken van deze extra parkeerfaciliteiten. Het gemeentebestuur kocht in 2019
The post 30 extra

Lees meer »

Proces tegen Sven Pichal zal niet achter gesloten deuren plaatsvinden

Het proces tegen ex-radiopresentator Sven Pichal zal niet plaatsvinden achter gesloten deuren. Dat heeft de rechtbank in Antwerpen vandaag beslist. De advocaten van Pichal, die terechtstaat voor het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik, hadden een proces achter gesloten deuren gevraagd door de grote media-aandacht. De verdediging vraagt ook dat Pichal opnieuw wordt onderzocht door deskundigen, omdat het

Lees meer »

Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem: “Er is zelfs inkijk in de badkamer”

Enkele bewoners van de Baron de Pélichystraat in Izegem kijken sinds de start van het nieuwe schooljaar op een muur van…containerklasjes. Basisschool De Stadsparel plaatste die op zijn speelplaats om in afwachting van een uitbreiding toch plaats te kunnen bieden aan het toegenomen aantal leerlingen.
The post Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem:

Lees meer »

Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren cocaïne: “Ik heb leukemie en moet 50.000 euro schulden betalen”

Een 35-jarige man uit Gistel hangt tien maanden cel boven het hoofd omdat hij voor een opdrachtgever in Oostende cocaïne rondvoerde. T.V. barstte in tranen uit bij de strafrechter in Veurne. “Ik heb leukemie en heb 50.000 euro schulden, daarom deed ik het. Hoelang ik nog te leven heb, weet ik niet.”
The post Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren

Lees meer »