Man (32) uit Roeselare betast minderjarige stiefdochter en vriendinnetje: “Het was maar om te spelen”

Het Openbaar Ministerie vraagt twee jaar cel voor Junior D. (32) uit Roeselare. De man pleegde zedenfeiten tegenover zijn 12-jarige stiefdochter en een vriendinnetje van haar. Hij zou beweerd hebben dat hij hen zo wou helpen bij hun problemen.

Net als zoveel tienermeisjes kampten ook de slachtoffers van de 32-jarige Junior D. uit Roeselare met hun demonen. Maar hij zou hen helpen. Eerst en vooral zijn 12-jarige stiefdochter. Spelenderwijze zou hij haar problemen verwerken. Al ging dat spelen gepaard met aanrakingen op ongeoorloofde plaatsen.

Seksueel getinte berichten

De feiten duurden ruim twee jaar, tot de papa van het meisje erop uitkwam. “Junior D. waarschuwde haar dat ze het niet aan haar moeder moest zeggen”, aldus het Openbaar Ministerie. “Soms vroeg ze hem te stoppen. Toen legde hij een hand op haar mond en zei hij dat het maar om te spelen was.”

Via zijn stiefdochter leerde hij ook een vriendinnetje kennen. Hij stuurde haar seksueel getinte berichten. Via de chat meende hij ook haar te kunnen helpen met haar problemen. Haar nummer zat in zijn gsm als ‘stout preutje’.

Speelgevecht

Toen ze bleef slapen bij zijn stiefdochter ging hij nog een stap verder. “Tot twee keer toe was er een speelgevecht waarbij hij aan haar intieme zones zat”, aldus de procureur.

Zij vroeg een effectieve celstraf van twee jaar en een boete van 8.000 euro. De man daagde niet op in de rechtbank, noch liet hij zich vertegenwoordigen. De rechter velt een vonnis op 23 oktober.

The post Man (32) uit Roeselare betast minderjarige stiefdochter en vriendinnetje: “Het was maar om te spelen” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Lange wachtlijsten voor zwemlessen voor baby’s, peuters en kleuters: “Hen leren drijven kan levens redden”

Géraldine Saey (36) geeft met haar bedrijf NaGé al meer dan twee jaar zwemlessen in Kortrijk aan baby’s, peuters en kleuters en ziet de wachtlijst verder groeien. “Het is heel belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd al op een goede manier in contact leren komen met water. Het belangrijkste is dat ze leren om te drijven, zodat ze zelf

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek naar oude volksverhalen”

Signe Maene ging op zoek naar Vlaamse volksverhalen, herschreef ze met een eigen twist, vertaalde ze in het Engels en bundelde ze in het boek ‘Flemish Folktales Retold’. “Tijdens mijn studies Engelse literatuur in Schotland raakte ik in de ban van folklore en volksverhalen.”
The post Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek

Lees meer »

Oud-schooldirecteur viert diamanten huwelijksjubileum

Op donderdag 27 juni vierden Willy Vandevivere en Agnes Vanwildemeersch hun diamanten huwelijksjubileum. Ze trouwden op 27 juni 1964 in Beselare en gingen daarna in Boezinge wonen.
The post Oud-schooldirecteur viert diamanten huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het leven getekend en nog heel lang revalideren: stagiair Joe (37) die door chef Nick Bril werd overreden, mag ziekenhuis verlaten

De 37-jarige Brit Joe Claridge mag na bijna zes maanden het ziekenhuis binnenkort verlaten. De stagiair werd op maandag 8 januari overreden door sterrenchef Nick Bril (40) op de parking van The Jane, na een stevig feestje. Er wacht de hulpkok een lange revalidatie in Revalidatiecentrum Pellenberg, bij Leuven, waar hij beenprotheses zal krijgen. Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

Boerderij ’t Moereveld in Torhout is niet zomaar een hoeve: “Het best verkochte ijs? Zonder twijfel vanille!”

Een boerderij die in de zomer het gewone hoeveleven overstijgt? Daar is de Torhoutse IJsboerderij ’t Moereveld een schoolvoorbeeld van. Met, naast 120 melkkoeien en ook akkerbouw, 30 verschillende smaken zelfbereid ijs en een ruim ijssalon met terras. “De zaken lopen zó goed, dat ik de vraag naar ijs bijna niet kan volgen”, zegt ‘ijsboerin’ Cindy Vandevoorde.
The post

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »

Kapel van Zusters Karmelietessen in Blankenberge wordt ontmoetingsplaats: “Eerst zijn er grondige verbouwingswerken gepland”

Vzw Oranje zal samen met de buurtbewoners een nieuwe invulling geven aan de kapel van het klooster van de Zusters Karmelietessen langs de Koning Albert-I laan in Blankenberge. De ruimte kreeg ook de nieuwe naam ‘De Karmijn’ die onthuld werd tijdens een buurtfeest donderdagavond. “Een van de eerste initiatieven die we hier willen organiseren is een markt met producten van

Lees meer »

Verkeersdrukte ebt weg: hoogtepunt van 220 kilometer file in Vlaanderen

Vlaamse automobilisten moesten deze namiddag heel wat geduld uitoefenen. De vakantie-uittocht en verschillende ongevallen en incidenten veroorzaakten heel wat verkeershinder op onze snelwegen. Rond 16 uur stond er maar liefst 220 kilometer file op de hoofdwegen, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Intussen lijken de files zich stilaan op te lossen.

Lees meer »