KIJK. Gemaskerde Kanye West laat vrouw Bianca Censori poseren tussen mensenmassa in Firenze

Kanye ‘Ye’ West koos een speciale plaats om foto’s te nemen van zijn vrouw Bianca Censori. Het koppel liep in opvallende outfits door de straten van Firenze: de rapper was gemaskerd, zijn echtgenote droeg een huidskleurig pakje. Toen ze een grote groep fans tegenkwamen, vond Ye dat de ideale gelegenheid om foto’s te nemen van zijn vrouw. Zij poseerde als een superster voor de massa terwijl haar op de gevoelige plaat vastlegde.

Meer krantenkoppen in België

23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge

Het ondernemersplatform Brugge.Inc, dat innovatieve bedrijven in de Brugse regio wil houden, stelde zijn eerste impactrapport voor. Daaruit blijkt dat de 3 start-ups van bij de start begin 2021 er nu 23 geworden zijn. Goed voor een omzet van bijna 7,5 miljoen euro.
The post 23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge appeared first

Lees meer »

Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende van Tijl Uilenspiegel in ere houden”

Zaterdagnamiddag werd het grondig vernieuwde Uilenspiegelmuseum in Damme feestelijk geopend. Dit museum, dat 25 jaar quasi onaangeroerd bleef, biedt nu een nieuw perspectief op het verhaal van de historische schelm en rebel Tijl Uilenspiegel, die door schrijver Charles Decoster in Damme werd gesitueerd.
The post Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende

Lees meer »