Valt het doek voor ‘pornokoning’ Dennis Black Magic, na 17 seksaanklachten? “Hij weert zich als de duivel in wijwatervat”

Het wordt Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) volgens ‘Dag Allemaal’ nu wel érg heet onder de voeten. Binnenkort buigt een rechtbank zich over liefst 17 aanklachten tegen hem wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast in het dossier: belaging, verspreiding van naaktbeelden en bedreiging van meerdere vrouwen. Wordt dit zijn roemloze einde? “Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Ten onder gaan zál hij.”

Meer krantenkoppen in België

Johan Boskamp over Oranje, Tedesco en zijn pensioen als analist: “Nederland heeft geen enkele speler van wereldklasse”

“Ik heb alleen nog maar op dat bankje gelegen en zitten zappen. Werelds!” Tot u spreekt Johan Boskamp (75), sinds vorige maand voetbalanalist op rust. Er ligt een nieuwe biografie van hem in de winkel. “Alle leugens en de rest staat erin”, zegt hij. Het liefst ouwehoert hij over voetbal. Over het EK, Oranje, de Duivels, Tedesco… en Mark Cavendish.

Lees meer »

Bouchez kroont zich tot MR-koning

18:55 Het ijzer smeden als het heet is. Dat deed Georges-Louis Bouchez door de voorzittersverkiezingen bij de MR te vervroegen. Hij is de enige kandidaat, zoals ook Conner Rousseau bij Vooruit de enige kand…

Lees meer »

Grenswegen Komen-Waasten gesloten tijdens EK wedstrijd Frankrijk-België

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: de West-Vlaamse gemeente Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.
The

Lees meer »

“Je vraagt een kalkoen ook niet of hij uitkijkt naar Kerstmis. Politici moeten de moeilijke knopen doorhakken”

“Lig er deze vakantie even niet wakker van op het zuiderse strand of op uw eigen terras, maar weet: er breken barre tijden aan”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den Eynde. “Justitie protesteert nu al tegen mogelijke besparingen. Politie? Defensie? De rij met vragers om meer zal aandikken. Politici – en enkel politici – zullen die moeilijke knopen moeten doorhakken

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

Bruno (61) maakt einde aan drie generaties gezouten vlees: slagerij Mahieu in Deerlijk stopt er na meer dan 70 jaar mee

Slagerij Mahieu in de Kerkstraat in Sint-Lodewijk stopt ermee. Drie generaties een ambachtelijke zaak van vader op zoon en met als grote specialiteit het gezouten vlees. “Het doet nu meer en meer pijn en voel ik er mij niet gelukkig mee. Maar de beslissing is genomen. Ik heb nu zelfs van bepaalde eigen bereidingen niets meer te koop”, vertelt Bruno

Lees meer »

Taylor Swift benadert perfectie in Amsterdam: “Zij is de grootste muziekster van dit moment”

Tijdens het eerste van drie uitverkochte concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam speelde Taylor Swift (34) donderdagavond haar publiek moeiteloos plat met een marathonshow van allure. Zo visueel overdonderend dat het haast een Netflix-serie lijkt. Maar anders dan bij andere supersterren krijg je bij Swift nooit het gevoel dat het allemaal té perfect en dus nep is. Ze

Lees meer »