LIVE F1. Verstappen op weg voor nieuwe onemanshow in Japan

Het Formule 1-circus is neergestreken in Japan. Op Suzuka vindt zondag de zestiende race van het seizoen plaats. Na zijn vijfde plaats in Singapore wil Max Verstappen in Japan opnieuw aanknopen met de overwinning. Slaagt de wereldkampioen daarin? Volg de race op de voet in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Iran waarschuwt Israël: “Nieuwe militaire avonturen in Libanon kunnen onvoorziene gevolgen hebben”

Het Israëlische leger heeft de voorbije nacht luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Australië roept burgers op Libanon om oorlogsdreiging- “Iraanse hoogste leider geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

Uitgesloten Sergio snoeihard voor Vlaamse muziekprogramma’s: “Het gaat niet om wie je bent, maar om wie je kent”

Sergio Quisquater (59) werd dit jaar niet gevraagd door ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’. En dat wringt.“Ja, ik ben teleurgesteld. Maar ik heb me er ondertussen al bij neergelegd”, reageert hij. Zijn nieuw nummer ‘Eerlijk tot het eind’ werd niet opgepikt door de radiozenders, in de hitparade geraken wordt zo erg moeilijk en dat betekent dus geen deelname aan

Lees meer »

Lege gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop

De gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop. Op de site van de immomakelaar krijgen nieuwsgierigen de mogelijkheid een blik te werpen op de binnenkant, van wat ooit de West-Vlaamse basis was van de projectontwikkelaar. De verkoopprijs is niet bekend, deze wordt enkel op aanvraag meegedeeld.
The post Lege gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop appeared

Lees meer »

Scouts aangevallen op kamp: “Tenten opengescheurd”

In Vielsalm in de provincie Luxemburg werd een Luikse scoutsgroep aangevallen toen ze lagen te slapen in hun tent. Een slachtoffer van 9 jaar kreeg per ongeluk een klap en werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Dat bevestigt de woordvoerder van de Fédération des Scouts.

Lees meer »

“Op naar een leven zonder winkelbel”: Gerdy en Nadine van tuincentrum ‘t Molenhof starten uitverkoop

Spijtig nieuws vanuit ondernemend Alveringem: Gerdy en Nadine Chaerel stoppen met tuincentrum ‘t Molenhof. “We zijn 66 en 63 jaar en hebben geen opvolger. De kinderen merkten vorig jaar op dat we niet mogen vergeten om te genieten en we nemen hun advies ter harte”, glimlacht Gerdy. De winkel aan de Rozendaalstraat houdt nu uitverkoop.
The post “Op naar

Lees meer »

Vzw Ruislé Peirdekoers werkt met KLJ aan de derde editie op 16 augustus: “We hopen op 3.000 toeschouwers”

Briesende toppaarden, duels op het scherp van de snee, de drukte tussen bookmakers, peperdure sulky’s en de opgebouwde spanning bij de ultieme start. Het komt allemaal terug tijdens de derde editie van Ruislé Peirdekoers, dat dit jaar op vrijdag 16 augustus aan de Oudleikestraat wordt verreden. Organisatoren Francis Neirinck en Stefanie Dejaeger proberen er ook dit jaar voor iedereen een

Lees meer »

Auke (16) pakt zilver met Young Yellow Tigers op EK in Roemenië: “Megaleuk om dit te bereiken”

Op het Europees Kampioenschap U18 volleybal in Roemenië pakten de Young Yellow Tigers knap zilver. Een van de uitblinkers in het team was Auke Vanassche. “Ik kreeg volleybal met de paplepel”, zegt de fiere 16-jarige Avelgemse.
The post Auke (16) pakt zilver met Young Yellow Tigers op EK in Roemenië: “Megaleuk om dit te bereiken” appeared first on KW.be.

Lees meer »