Demir legt productieproces 3M opnieuw stil door ‘illegale uitstoot pfas’

16:29 De Vlaamse overheid heeft 3M opnieuw een deel van zijn productieproces laten stilleggen, omdat er pfas-lekken zijn vastgesteld. Het Zwijndrechtse chemiebedrijf bekijkt of het de productie van de schad…

Meer krantenkoppen in België

Zure afdronk bij Campari en Diageo

16:58 De makers van alcoholische dranken beleven een kater op de beurs. In de aanzwellende rij tegenvallers, legden het Italiaanse Davide Campari en de Britse reus Diageo slechte cijfers en vooruitzichten v…

Lees meer »

Parket onderzoekt vijf klachten tegen Franse ex-nieuwsankerman Patrick Poivre d’Arvor wegens seksueel misbruik

Het parket van Nanterre zal vijf klachten met burgerlijke partijstelling tegen Patrick Poivre d’Arvor, een bekende ex-nieuwslezer in Frankrijk onderzoeken. De man voormalige TF1-presentator wordt al jaren door tientallen vrouwen beschuldigd van verkrachting, maar klachten werden tot nog toe geseponeerd omdat de zaken verjaard waren en er onvoldoende bewijzen voorhanden waren.

Lees meer »

“Ik moet nu zien dat mijn schoenen gepoetst zijn”: Goedele Wachters (49) geniet van vakantiejob als Sporza-anker

“Ik mag als sportanker schaamteloos meeleven.” Journaalanker Goedele Wachters (49) geniet van haar ‘vakantiejob’ tijdens de Olympische Spelen. Het ideale tegengif voor het zware nieuws dat ze doorgaans moet brengen. Heeft Goedele de smaak te pakken en kiest ze na deze zomer voor Sporza? En wat vindt ze van alle commentaar op haar outfits? “Een doordeweekse jeans is nu uitgesloten.”

Lees meer »

Weervrouw worden was haar reddingsboei, zegt Jacotte Brokken (31): “Daarvoor was mijn leven vooral vallen en opstaan”

Ze noemt zichzelf een onverbeterlijke flapuit. Maar eigenlijk is Jacotte Brokken (31) al van kleinsaf aan op haar hoede. “Als kind werd ik gepest, uitgesloten. Onbewust blijf ik daardoor aftasten welke Jacotte ik mag zijn.” Maar in de Italiaanse Alpen kan de weervrouw al snel gewoon zichzelf zijn. Een onverschrokken vrouw die doorzet. Ondanks de pijnlijke wonden op haar voeten.

Lees meer »

Feestcomité Kappaert organiseert 50 jaar de Meifeesten: “Volksfeest voor reuzen”

De afgelopen Meifeesten hadden al een feestelijk tintje, maar het was nog wachten tot nu vooraleer het Feestcomité Kappaert uit Zwevegem zijn 50-jarig bestaan vierde. Dit gebeurde met een ontvangst door het gemeentebestuur en een feestelijke avond in OC Kappaert.
The post Feestcomité Kappaert organiseert 50 jaar de Meifeesten: “Volksfeest voor reuzen” appeared first on KW.be.

Lees meer »