LIVE F1. Max Verstappen na nieuwe toptijd grote favoriet voor Japanse pole, McLaren verkleint gat

Het Formule 1-circus is neergestreken in Japan. Op Suzuka vindt zondag de zestiende race van het seizoen plaats. Na zijn vijfde plaats in Singapore wil Max Verstappen in Japan opnieuw aanknopen met de overwinning. Slaagt de wereldkampioen daarin? Volg de aanloop naar de race en de wedstrijd zelf op de voet in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Zomerhit-nominatie en videoclip voor ‘Zomerlicht’ van Garry Hagger, die weldra zijn nieuwe single tot twee keren toe komt zingen in Waregem

Met ‘Zomerlicht’, zijn gloednieuwe zomersingle, is Garry Hagger één van de 20 Zomerhit-finalisten die in augustus hun opwachting maken in het VRT 1-programma. “In meer dan 30 jaar carrière is het de eerste keer dat ik met een liedje genomineerd ben voor die prijs en dat doet ontzettend veel deugd. Sinds de release van ‘Alles Wat Ik Wil’ twee jaar

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik stap alleen uit de race als de Heer mij persoonlijk komt vertellen dat ik dat moet doen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Biden maakte ook nogmaals duidelijk dat hij niet overweegt om uit de race om het presidentschap te stappen.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit beveiligd luxeresort houdt van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner (45) zich schuil: “Het loopt hier vol slachtoffers”

Een oase van privacy en natuurpracht aan de zonovergoten Costa Blanca: dit is de beveiligde ‘Las Colinas Golf & Country Club’ in Spanje, waar de van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner Stijn V. (45) zich volgens getuigen al jarenlang schuilhoudt. Hij licht er schaamteloos medebewoners op. “Het loopt hier vol slachtoffers”, klinkt het. “Hij bedreigt mensen die iets openbaar willen maken.”

Lees meer »

Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging eindelijk open voor verkeer

Op vrijdag 5 juli werd de vernieuwde N35 feestelijk geopend. Na een uitdagend proces, dat zes maanden langer duurde dan gepland, is het project eindelijk afgerond. De N35, een belangrijke verkeersader, loopt door de gemeenten Veurne, Koksijde en De Panne en is nu klaar voor gebruik.
The post Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging

Lees meer »

“Ik wist wel dat je het kon”: Jasper Philipsen krijgt na “deugddoende” zege dikke knuffel van vriendin Melanie en Van der Poel

Een vreugdekreet van ontlading. Jasper Philipsen (26) heeft z’n eerste ritzege in deze Tour beet. Na een aantal ereplaatsen, een declassering en een portie kritiek haalt de ‘Vlam van Ham’ zijn gram. “Eindelijk hebben we gedaan waarvoor we hier zijn.” En ook ploegleider Philip Roodhooft weet: “Dit is een grote opluchting.” Het regende knuffels: met vriendin Melanie en met lead-out

Lees meer »

CD&V Roeselare trekt als CD&V – Lijst Burgemeester naar verkiezingen en stelt lijst voor

CD&V Roeselare trekt op 13 oktober met een nieuwe naam naar de gemeenteraadsverkiezingen. CD&V – Lijst Burgemeester stelde zaterdagmiddag haar 39 kandidaten voor. “Een mooie mix van ervaring en ervaring. Onze sterk vernieuwde ploeg weerspiegelt het Roeselare van vandaag”, aldus lijsttrekker Kris Declercq.
The post CD&V Roeselare trekt als CD&V – Lijst Burgemeester naar verkiezingen en stelt lijst voor

Lees meer »

Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Vanaf 15 juli wordt het tiende seizoen van ‘Huizenjagers’ hervat. Steve Meyus uit Sint-Kruis strijdt samen met Indchara en Jason vier dagen lang voor de meeste punten, waarbij ze hopen de potentiële kopers te overtuigen om een bod uit te brengen.
The post Vastgoedmakelaar Steve Meyus uit Sint-Kruis vanaf maandag 15 juli in ‘Huizenjagers’: “Vastgoed was een late roeping”

Lees meer »

KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt kuiken in elkaar: “We eren wijlen cafébazin Madeleine”

Na Gloria heeft nu ook Guido het beroemde zeearendnest van De Blankaart verlaten, net voor de babyborrel van zondag. De buurt zorgt ervoor dat meter Maaike Cafmeyer en peter Wim Willaert kunnen toosten bij Madeleine. “Dit geknutseld kuiken is een eerbetoon aan onze overleden cafébazin.”
The post KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt

Lees meer »