Emma Bale en zus Yentl: ‘We hebben dezelfde tattoos, maar dragen ook dezelfde littekens’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vizier van Julie Vanloo staat niet op scherp op bezoek bij Minnesota

Julie Vanloo heeft in de WNBA met haar team Washington Mystics een 74-67-nederlaag geleden op bezoek bij Minnesota Lynx. De Belgian Cat stond zaterdagnacht (Belgische tijd) bijna 25 minuten op de court, maar kon geen enkel punt maken.
The post Vizier van Julie Vanloo staat niet op scherp op bezoek bij Minnesota appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fouten zoeken voor je plezier: deze peter en meters zetten onze wandel- en fietsnetwerken op punt

Westtoer huldigde 624 vrijwilligers naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van het meter- en peterprogramma. Zij controleren hun traject minutieus en zorgen er zo voor dat de miljoenen recreanten die jaarlijks komen wandelen en fietsen in West-Vlaanderen optimaal kunnen genieten.
The post Fouten zoeken voor je plezier: deze peter en meters zetten onze wandel- en fietsnetwerken op punt appeared

Lees meer »

Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd

Op het einde van het schooljaar worden in alle onderwijsinstellingen de personeelsleden die met pensioen gaan in de bloemetjes gezet. In bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge was dit onlangs ook het geval.
The post Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp

Maud D’Heedene doet dit weekend mee aan het PK meerkamp in Ieper. De tweedejaarsminiem van AC Hoppeland kende een sterke aanloop met mooie prestaties tijdens de Nacht van de Atletiek en de kermismeeting in eigen club.
The post Maud D’Heedene aan de start van het PK meerkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tegen eind deze week moeten ze elkaar recht in de ogen kijken: hoe Bart De Wever Vooruit aan tafel krijgt én houdt

Drie weken na de stembusslag bracht preformateur Bart De Wever (N-VA) de vijf gedoodverfde federale coalitiepartners een eerste keer rond dezelfde tafel. Maar na therapeutische sessies over economie, energie en defensie zal De Wever toch ook de explosieve dossiers moeten aansnijden. Die beloven vooral voor Vooruit moeilijk te liggen. In welke departementen gebeuren de miljarden euro’s aan besparingen?

Lees meer »

De jurk van koningin Máxima kost amper 47 euro: dit zijn de meest betaalbare outfits van de royals

Designermerken als Natan, Armani en Jenny Packham doen vaak gouden zaken door de royals van vandaag. Maar niet elke outfit hoeft een fortuin te kosten. Het gebeurt dat koninginnen en prinsessen (voor hun doen dan toch) extreem goedkoop gaan. Onze koninklijke mode-experte Jelka Van Duyse duikt in de kleerkast van de royals en zoekt naar hun meest betaalbare outfits, die

Lees meer »

Asbestcontrole in Kortrijkse jeugdlokalen positief afgerond: “Geen enkele acute situatie”

De gratis asbestinventarisatie om risicovolle asbestmaterialen op te sporen en aan te pakken in jeugdlokalen is afgerond. Van de 23 gebouwen werden er 11 als niet-asbestveilig beschouwd. “Ondanks dat er geen dringende grote ingrepen nodig blijken, neemt de stad initiatief om kwaliteitsvolle lokalen voor ons jeugdwerk te garanderen”, zegt Bert Herrewyn, schepen van Kinderen en Jongeren.
The post Asbestcontrole

Lees meer »

Acties en infocentrum in De Panne ondersteunen mantelzorgers

Het lokaal bestuur De Panne pakt uit met een nieuw project om mantelzorgers te vinden, versterken, verlichten en te verbinden zodat ze hun zorgtaak (makkelijker) kunnen volhouden en ook zelf nog een kwalitatief leven kunnen leiden.
The post Acties en infocentrum in De Panne ondersteunen mantelzorgers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Motorcrosser uit Wingene overlijdt na val op circuit van Komen-Waasten

Zaterdagnamiddag kwam een motorrijder zwaar ten val op het motorcrosscircuit van Komen-Waasten. De toegesnelde hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar hulp kon niet meer baten. De motorcrosser overleed ter plaatse.
The post Motorcrosser uit Wingene overlijdt na val op circuit van Komen-Waasten appeared first on KW.be.

Lees meer »