Diamanten huwelijk voor Walter en Hilda uit Oostrozebeke

Walter Velghe en Hilda Debacker uit de Wielsbekestraat zijn vorige zondag ontvangen in het gemeentehuis naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum. Hij is in Oostrozebeke geboren op 18 maart 1939, zij in Ingelmunster op 30 oktober 1943.

Walter heeft tot zijn 58ste gewerkt als handelsreiziger in meubelstoffen. Nu doet hij het rustig aan. Hij doet de boodschappen, helpt wat bij het koken, en kijkt graag tv, vooral de koers en het voetbal. Hilda staat bekend als de uitbaatster van een schoenenwinkel. Ter ontspanning maakt ze graag korte uitstapjes met haar man. Het echtpaar heeft twee kinderen, Sabine en Dominique, en vijf kleinkinderen. (CLY/foto CLY)

The post Diamanten huwelijk voor Walter en Hilda uit Oostrozebeke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem

FOS De Jakketoes en Cultuursmakers nodigen op woensdagavond 18 september weerman Frank Deboosere uit in De Leest. Het belooft een boeiende avond te worden met een al even boeiende man aan het woord. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten.
The post FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Elke dag trekken we 10 rijbewijzen in”: waarom politie sinds juni jacht maakt op bestuurders die gsm’en achter stuur

Gsm-gebruik achter het stuur blijft een groot probleem. Sinds 1 juni 2024, de dag waarop de politie in de kustprovincie veel strenger begon toe te zien op dergelijke inbreuken, werden al 936 rijbewijzen ingetrokken. “Mensen moeten beseffen dat afleiding tijdens het rijden supergevaarlijk is”, zegt Filiep Jodts, de grote baas van het parket West-Vlaanderen.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, ook uit ons land, dagen Nederlands fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »