Amper een op de twee bedienden kreeg vorig jaar meer dan 1 procent loonopslag

Vanwege de hoge indexering kreeg 46 procent van de bedienden in 2022 een loonopslag van minder dan één procent of helemaal niets. Dat blijkt uit de jaarlijkse salarisstudie van hr-bedrijf Hudson. Wie toch opslag kreeg, ontving doorgaans wel een hoger percentage.

Meer krantenkoppen in België

Ontdek de kunstenaars van Studio Artîlerie in The Basement van De Lovie vzw

Studio Artîlerie is het kunsteneiland van De Lovie vzw, een vrijplaats voor beleving en expressie. Het artistieke werk van de bijzondere kunstenaars kan het publiek tot en met 1 september ontdekken tijdens een tentoonstelling in The Basement.
The post Ontdek de kunstenaars van Studio Artîlerie in The Basement van De Lovie vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Handbagage niet op voorhand geboekt? Dat kost je dan 75 euro extra: trolley is nieuwe melkkoe van luchtvaartmaatschappijen

Populaire luchtvaartmaatschappijen hebben een nieuwe melkkoe gevonden: de trolley. Waar een traditioneel rolkoffertje vroeger nog tot de standaard handbagage behoorde, rekenen steeds meer maatschappijen bijkomende kosten aan. En die kunnen serieus oplopen. Bovendien hanteert zowat elke maatschappij andere regels en afmetingen. Welke trucs hanteren ze om je te laten bijbetalen? En kan je deze kost ook vermijden? Wij deden de

Lees meer »

Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met Victoria’s Secret”

Wordt Bo Dubin uit Brugge de nieuwe Miss West-Vlaanderen? Dat komen we op zaterdag 14 september te weten. “Al van jongs af droomde ik ervan om als Angel mee te lopen op de bekende modeshow van lingeriemerk Victoria’s Secret.”
The post Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met

Lees meer »

Vlaamse Alina Mina (2) komt in water terecht en overlijdt in Nederland, familie zwaar aangeslagen: “Ik riep nog dat ze wakker moest worden, maar ze reageerde niet meer”

Vrijdagmiddag raakte een tweejarig meisje uit Oostende vermist in de Nederlandse gemeente Nieuwkoop. Het meisje werd na een grote zoekactie levenloos teruggevonden in een sloot in de nabijheid van het huis van de ouders van Belal Ghairat (38), de papa van het meisje. De man was er met zijn gezin op familiebezoek. “Met haar dood verdween een stuk van ons

Lees meer »

Cultureel Brugge mikt in augustus vooral op de Gouden Boomstoet

Het regent op de sociale media klachten over het feit dat Brugge geen stadsfestival meer heeft. Het stadsbestuur wil geen geld meer besteden aan Moods! Gelukkig valt er nog veel te beleven in Brugge in augustus. Met als paradepaardje de Gouden Boomstoet.
The post Cultureel Brugge mikt in augustus vooral op de Gouden Boomstoet appeared first on KW.be.

Lees meer »