Auto over de kop op natte autosnelweg A19: inzittenden afgevoerd naar ziekenhuis

De hulpdiensten rukten vrijdagavond uit voor een ongeval op autosnelweg A19, die er nat bij lag door de regenval. Een auto ging over de kop, twee inzittenden werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval moet rond 19 uur gebeurd zijn. Ter hoogte van de gemeente Zonnebeke raakte een auto, die reed in de richting van Kortrijk, wellicht de middenberm van autosnelweg A19. De auto ging over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand.

De twee inzittenden werden met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Brandweer Westhoek werd opgeroepen om signalisatie te voorzien en om het wegdek te reinigen. De Ieperse takeldienst Depannage Rik kwam ter plaatse om de wagen te takelen. Via de rechter rijstrook en de pechstrook kon het verkeer blijven passeren. (TP)

The post Auto over de kop op natte autosnelweg A19: inzittenden afgevoerd naar ziekenhuis is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Cheerleader wordt geraakt door verdwaalde vuurpijl tijdens spectaculaire show op Independance Day

Independance Day wordt in de VS steeds spectaculair gevierd, maar tijdens een groots event in het stadion van Utah worden de festiviteiten plots even stilgegeld. Tijdens het vuurwerk verdwalen enkele vuurpijlen, die vervolgens terechtkomen in het publiek. Ook een cheerleader die in outfit in het midden van het grasveld stond, krijgt zo’n pijl tegen zich aan. Omdat de hulpdiensten sowieso

Lees meer »

Ruim 5.400 studenten leggen toelatingsexamen af voor arts, een forse stijging: “Opleiding verdraagt zulke grote schokken niet”

5.477 studenten leggen vandaag het toelatingsexamen af voor arts. Morgen zijn er 1.767 kandidaten voor het toelatingsexamen tandarts, donderdag zijn 708 kandidaten voor het examen dierenarts. Nooit eerder waren er zo veel inschrijvingen voor de toelatingsexamens. "Dat gaat een hele opdracht worden voor de faculteiten van dit land", zegt Piet Hoebeke, decaan aan de UGent.

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour haalt verpletterende meerderheid, voorspelt exitpoll

Zoals verwacht een politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, behaalt oppositiepartij Labour nu de grote meerderheid, voorspelt de gezamenlijke exitpoll van de grote Britse media. “Labour zal een verpletterende overwinning behalen”, klinkt het.

Lees meer »

Einde van damesvoetbal in Merkem, A-ploeg verhuist naar Oostende

Nadat eerder al bekendraakte dat de eerste ploeg van KSV Diksmuide vanaf volgend seizoen in Oostende gaat voetballen onder de naam KV Diksmuide-Oostende maken ook de dames nu dezelfde verhuis. De eerste ploeg speelt volgend seizoen zijn thuismatchen in het Albertpark, de B- en C-ploeg in Diksmuide. Zo komt er een einde aan damesvoetbal in Merkem.
The post Einde

Lees meer »

Jeugdbeweging lanceert oproep voor spelmateriaal na vernielende brand: “Net nu we volgende week op kamp vertrekken”

Een hok met kamp- en spelmateriaal van Chiro Aksent in Bonheiden brandde zondag quasi helemaal uit. Aangezien de jeugdbeweging over tien dagen op kamp vertrekt, zitten de monitoren met hun handen in het haar. Via sociale media lanceren ze een oproep om materiaal in te zamelen zodat ze alsnog een kamp kunnen organiseren voor hun leden. “We kregen intussen al

Lees meer »

GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale vaardigheden”

De Ieperse GO! Middenschool kondigt met trots aan dat de school door Apple is erkend als Apple Distinguished School gedurende de periode 2024-2026. “Dit onderstreept ons succes bij het creëren van een innovatieve, veilige en aantrekkelijke leeromgeving”, stelt directeur Ann Dejaegher.
The post GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale

Lees meer »