Vaccinatiemomenten voor inwoners van Lo-Reninge en Alveringem

Zowel in Reninge als in Alveringem worden gratis vaccinatiemomenten Covid-19 georganiseerd voor de inwoners.

Het vaccinatiemoment voor inwoners van Lo-Reninge vindt plaats op zaterdag 7 oktober in woonzorgcentrum Zilvervogel in Reninge van 10 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Het betreft een initiatief van Apotheek Snick, Apotheek Debruyne-Gryspeerdt, Verpleeggroep Katrien Demeulenaere, Zilvervogel Reninge, dokter Hindryckx en veel vrijwilligers in samenwerking met stad Lo-Reninge. Vooraf inschrijven is wel verplicht en kan via https://www.supersaas.be/schedule/CVRN/COVID-vaccinatie.

In Alveringem wordt op 17 en 24 oktober een vaccinatiemoment georganiseerd voor inwoners van Alveringem en Lo-Reninge door de huisartsen dokter Degrande, dokter Lamaire, dokter Vanhauwe en dokter Verrue uit Alveringem en dokter Kiekens uit Lo. Die vinden plaats in ontmoetingscentrum De Kwelle in Alveringem en dit telkens van 10 tot 12 uur en 17 tot 19 uur. Een afspraak boeken voor de vaccinatiemomenten in Alveringem kan bij de huisartsen of via www.healthappointment.com.

The post Vaccinatiemomenten voor inwoners van Lo-Reninge en Alveringem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »

Allereerste Plop-Up Shop aan de kust opent feestelijk de deuren: “Primeur voor Nieuwpoort”

Op vrijdag 28 juni werd in de Albert I Laan de Plop-Up Shop feestelijk geopend, een unieke mijlpaal voor Nieuwpoort en de allereerste Plop-Up winkel aan de Belgische kust. Het evenement vond plaats om 16 uur en werd bijgewoond door Carl Lenaerts, CEO van Plopsa, en Geert Vanden Broucke, burgemeester van Nieuwpoort. De opening werd extra speciaal door de aanwezigheid

Lees meer »

Gemeenteraadsvoorzitter Wervik Els Scheirlynck (CD&V) verlaat de politiek

Gemeenteraadsvoorzitter Els Scheirlynck (CD&V) uit Ter Hand (Geluwe) zal voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober geen kandidaat meer zijn. “Els liet dat al ruime tijd geleden weten”, reageert lijsttrekker Bercy Slegers. “Ze blijft onze partij trouw en hielp zelfs mee kandidaten zoeken voor onze lijst.”
The post Gemeenteraadsvoorzitter Wervik Els Scheirlynck (CD&V) verlaat de politiek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rouwstoet van brandweer trekt door de straten van Roesbrugge voor postoverste die na zijn pensioen overleed aan kanker

Johan Haghedooren (68) was jarenlang postoverste van de brandweerpost Zuid-IJzer in het Poperingse grensdorpje Roesbrugge. Na zijn brandweerpensioen werd kanker vastgesteld bij de ereluitenant. Hij overleed vorige week en kreeg vrijdag een eerbetoon van zijn collega’s in de straten van het dorp.
The post Rouwstoet van brandweer trekt door de straten van Roesbrugge voor postoverste die na zijn pensioen

Lees meer »

Maggie duikt in het idyllische water bij Tenerife, maar wordt geconfronteerd met de harde realiteit: “Meer plastic dan vissen”

Maggie Seida dook tijdens een reis naar Tenerife in het “blauwe, glinsterende” water voor de kust van het Spaanse eiland, maar kwam zo in een heel wat mindere idyllische wereld terecht. de Amerikaanse mariene bioloog kon geen meter zwemmen zonder verstrikt te raken in weggegooid plastic en andere rommel. “Meer plastic dan vissen”, schrijft ze op Instagram.

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »