Belgische Crooner Yannick Bovy zorgt voor ‘A Swinging Christmas’ in OWLA Brugge

De kerstperiode wordt dit jaar nog wat gezelliger in OWLA Brugge dankzij Yannick Bovy. De Antwerpse crooner zorgt op donderdag 14 december voor een vroege, maar warme kerstsfeer op deze unieke locatie met de mooiste kerstklassiekers van The Rat Pack-boegbeelden Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. Samen met zijn fantastische live band serveert Yannick Bovy heerlijke bewerkingen van o.a. ‘Let It Snow,’ ‘White Christmas’, ‘Santa Claus Is Coming To Town’ en vele andere onvergetelijke songs, tijdens het éénmalige concert ‘A Swinging Christmas’.

Op 14 december 2023 brengt Yannick Bovy, de Belgische crooner met een pak ervaring op buitenlandse jazz- en swingpodia, een éénmalig concert in OWLA Brugge onder de titel ‘A Swinging Christmas’. Een heerlijke muzikale mix met de grootste klassiekers uit The Great American Songbook en onsterfelijke nummers uit het swingrepertoire die iedereen kan meezingen. “Kerstmis is bij uitstek het feest dat gekleurd wordt door de heerlijke muzikale klassiekers uit de jaren ’50 en ’60’, zegt Yannick. “De populairste kerstsongs komen uit die periode en ik bundel die met al mijn liefde voor swing en jazz graag in één feestelijk concert. Kerstmis is sowieso al mijn favoriete tijd van het jaar en er is niets fijner om dit samen met mijn muzikanten te kunnen vieren.”, zegt Yannick Bovy.

‘A swinging Christmas’ van Yannick Bovy is een uniek live concert dat de sfeer oproept van nostalgie en Hollywood glamour. De bijzondere warme stem van Yannick wordt tot ver over de grenzen geprezen en de voorbije jaren was de Vlaamse crooner dan ook een graag geziene gast in talrijke tv-shows in Duitsland, Oostenrijk en Polen. (PADI)

Tickets voor het concert ‘A Swinging Christmas’ van Yannick Bovy op donderdag 14 december 2023 om 20.30 uur in Owla Brugge, kan je nu bestellen viaowlabrugge.be – Dit éénmalige concert van Yannick Bovy in OWLA Brugge wordt gecapteerd door Pickx+, de premium tv-zender van Proximus, voor uitzending tijdens de feestdagen.

The post Belgische Crooner Yannick Bovy zorgt voor ‘A Swinging Christmas’ in OWLA Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Bellingham en Kane redden Engeland van roemloze aftocht tegen Slovakije

Engeland zit nog in het toernooi. Meer dan een uur leken The Three Lions op weg naar huis tegen een enthousiast Slovakije, maar in minuut 95 achtte Jude Bellingham zijn moment gekomen. Met een omhaal behoedde hij de Engelsen van de nederlaag. De Slovaken waren aangeslagen en kregen na één minuut in de verlengingen de winnende treffer van Harry Kane

Lees meer »

Wereldberoemd door ‘Big Brother’ en omstreden 22-jarige: dit zijn de vier opvallendste nieuwkomers in het parlement

Vandaag leggen 124 Vlaamse Parlementsleden de eed af. Voor 39 van hen is dat de allereerste keer. Wij spraken met de vier opvallendste nieuwkomers. De ene werd wereldberoemd in Vlaanderen dankzij ‘Big Brother’, de andere werkt al meer dan dertig jaar als arbeider in de haven van Antwerpen. En de jongste verkozene is misschien wel de meest omstreden nieuweling: “Ik

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge, exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u zo dadelijk hieronder live bekijken.

Lees meer »

Mbappé komt met kwinkslag terug op relletje rond Onana en is niet gerust in Franse zege: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Sterspeler Kylian Mbappé nam, net als bondscoach Didier Deschamps, het woord in Düsseldorf en stelde dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. Mbappé kwam ook met een kwinkslag terug op de verwijderde video met de zingende Amadou

Lees meer »