Spaanse tienermeisjes krijgen plots valse naaktfoto’s van zichzelf: “Mijn dochter walgt van zichzelf”

Toen ze na de zomervakantie weer naar school gingen, ontvingen ruim twintig meisjes uit het Zuid-Spaanse dorp Almendralejo valse naaktfoto’s van zichzelf. Ze zagen er ‘griezelig echt’ uit. “Mijn dochter walgt van zichzelf.”

Meer krantenkoppen in België

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »

Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd

De magistraat die begin maart in opspraak kwam omdat hij de vragen van het magistratenexamen gelekt had aan minstens twee kandidaten, is woensdag gearresteerd in zijn woning in Gits bij Hooglede. Advocaat-generaal C.B. (58) werd na verhoor vrijgelaten onder voorwaarden.
The post Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Armoedevereniging Wieder verhuist na achttien jaar naar de Oostmeers in Brugge

Na 18 jaar van warmte, verbinding en gezamenlijke strijd tegen armoede, verlaat vzw Wieder noodgedwongen haar vertrouwde locatie aan Rozendal 3 in Brugge. “Het nieuwe onderkomen, gelegen aan Oostmeers 105, markeert niet alleen een fysieke verhuizing, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in onze missie om structurele armoede aan te pakken”, zegt coördinator Pascale Cockhuyt.
The post

Lees meer »