Ruzie maken met hem lijkt onmogelijk: Carlo Ancelotti, toptrainer die zich in de kleedkamer afzet tegen priesters

Carlo Ancelotti (64), een man met een carrière om U tegen te zeggen. Viermaal de Champions League gewonnen als trainer — niémand doet beter. Een man ook die dankbaar is voor elke nieuwe kans en het leven omarmt. Vijanden in het voetbal of daarbuiten? Weinig of geen. Hoe dat komt? Omdat hij het zo zag van zijn vader. “Je moet arm zijn geweest om de rijkdom in het leven te appreciëren.”

Meer krantenkoppen in België

Amadou Onana en Orel Mangala leggen op sociale media EK neer: “Wreed, maar we hebben hart en ziel in de strijd gegooid”

Einde verhaal voor de Rode Duivels op dit EK. Een zure nederlaag tegen Frankrijk als eindstation. En dus zijn de Belgen intussen huiswaarts gekeerd. Tijd voor vakantie, tijd voor bezinning. “We komen sterker terug”, legde Amadou Onana het teleurstellende EK neer. Mangala, zijn ploegmaat op het middenveld, vulde aan: “We willen jullie trots maken en ik heb er alle vertrouwen

Lees meer »

Coldplay treft eindelijk een schikking met voormalige manager: band moet miljoenen betalen

Coldplay en hun voormalige manager, Dave Holmes, hebben eindelijk een schikking getroffen. Al in 2023 spande Holmes een rechtszaak aan tegen de muziekband en eiste hij tien miljoen dollar (9,2 miljoen euro) als schadevergoeding voor onbetaalde commissies. Holmes en de muziekband zijn intussen dus tot een overeenkomst gekomen en hij zal effectief miljoenen van Chris Martin en Co ontvangen.

Lees meer »

Uitrusten op Ibiza, de liefde vieren op een zonnig eiland of met de kindjes naar zee: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 1)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Camille Dhont, Julie Vermeire en Eric Goens verklappen hun ultieme vakantietips. “De eerste dagen kan ik niet meer dan een paar regels lezen voor ik in slaap val.”

Lees meer »

Grote namen op derde editie van de Pekkersfeesten in Izegem: ‘zwarte zaterdag’ vol new wave-toppers

Op zaterdag 29 juni wordt Cultuurhuis De Leest weer omgetoverd tot een new wave-tempel voor dag twee van de derde editie van de Pekkersfeesten. Traditiegetrouw kan je op deze ‘zwarte zaterdag’ genieten van topbands uit het genre, van opkomend talent tot gevestigde waarden.
The post Grote namen op derde editie van de Pekkersfeesten in Izegem: ‘zwarte zaterdag’ vol new

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Anderlecht moet eerste competitiematch tegen STVV achter gesloten deuren spelen

Anderlecht zal het tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, op 27 juli thuis tegen STVV, zonder de steun van de fans moeten doen. Paars-wit moet die match namelijk achter gesloten deuren afwerken als straf voor het stilgelegde bekerduel tegen Standard van vorig seizoen. Anderlecht zou bij het BAS beroep kunnen aantekenen, maar heeft beslist dat niet te doen.

Lees meer »

“Ik begrijp niet wat hij net zei. Hijzelf volgens mij ook niet”: Biden en Trump botsen in vinnig (en soms kinderachtig) tv-debat

Amerikaans president Joe Biden (81) heeft donderdag tijdens een eerste tv-debat met Republikeins presidentskandidaat Donald Trump de hooggespannen verwachtingen volgens analisten niet kunnen inlossen. Biden kwam meermaals verward over en wist niet te overtuigen dat hij ondanks zijn hoge leeftijd nog een nieuwe ambtstermijn aankan. Hieronder een overzicht van de hoogtepunten van de clash.

Lees meer »