LIVE CLUB BRUGGE-BESIKTAS (21u). Nusa onzeker, Deila: “Iedereen droomt, maar laat ons beginnen met Besiktas”

Het Europese najaar van Club Brugge start met een thuismatch tegen Besiktas. Blauw-zwart hoopt zijn ambities in de Conference League meteen kracht bij te zetten met een zege. Opent Club met een driepunter? Volg alles op de voet in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “Telenet gaat iets moeten doen dat ze nooit eerder hebben moeten doen”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »

Raf Van Brussel op het podium van ‘Tien om te zien’ mét stoma: “Dit mag geen taboe zijn”

“Heel spannend, optreden met een stoma.” JOE-presentator Raf Van Brussel (53) stond dinsdag op het podium van ‘Tien om te zien’ in Westende met zijn voormalige band Sunny Side Up, maar het waren vooral gezondheidsperikelen die voor zenuwen zorgden. Voor het eerst praat hij zonder schroom over leven met een stoma en de gevolgen voor zijn carrière na maandenlange afwezigheid.

Lees meer »

“Er moet een schepen komen voor tradities en monumenten”: Vooruit wil meer aandacht Oostendse authenticiteit

Met enkele concrete voorstellen vraagt Vooruit Plus aandacht voor Oostendse tradities en monumenten. “We willen ze bewaken en sommige tradities terugbrengen”, klinkt het bij John Crombez en Niko Geldhof. Ze willen een aparte schepen voor toerisme die ook waakt over de authenticiteit.
The post “Er moet een schepen komen voor tradities en monumenten”: Vooruit wil meer aandacht Oostendse authenticiteit

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps! Hamilton pakt zege in België na diskwalificatie van Russell, Verstappen klimt naar vierde plaats

De Grand Prix van België heeft een gigantisch staartje gekregen. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn Mercedes anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Als gevolg daarvan werd hij gediskwalificeerd en teamgenoot Lewis Hamilton uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen schoof op naar de vierde plaats.

Lees meer »

132 mensen geëvacueerd uit flatgebouwen door uitgebrande pizzeria aan strand: “Als deze brandgeur blijft, hopen we op een andere flat”

Verschillende flatgebouwen aan het strand van Nieuwpoort werden in de nacht van zaterdag op zondag geëvacueerd door een brand die een Italiaans restaurant vernielde. Na een opvang van enkele uren mochten de 132 flatbewoners terugkeren, maar een aantal zocht meteen elders onderdak. “Wij blijven met de ramen open, tenzij deze geur blijft hangen”, zegt Patrick in de flat boven de

Lees meer »