BBC onderzoekt of Russell Brand 16-jarige vriendin van school liet ophalen met taxi’s van openbare omroep

De BBC gaat onderzoeken of de in opspraak gekomen Britse acteur en comedian Russell Brand (48) in het verleden taxi’s van de openbare omroep heeft gebruikt om zijn zestienjarig vriendinnetje van school op te halen.

Meer krantenkoppen in België

Driedaags feest aan café Hazekapel

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli is er een driedaags feest aan café Hazekapel in de Doelstraat 97 in Ingelmunster.
The post Driedaags feest aan café Hazekapel appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Sommigen zeggen niets, anderen zijn boos”: huilende ploegmaats eren verongelukte André Drege (25), slotrit in Oostenrijk geneutraliseerd

Emotionele momenten in de Ronde van Oostenrijk. Ter nagedachtenis van André Drege (25) – de Noorse renner die gisteren viel in de afdaling van de Großglockner en overleed – wordt de slotrit vandaag geneutraliseerd en vond er bij aanvang een minuut stilte plaats. De renners en stafleden van Dreges ploeg Team Coop-Repsol konden hun tranen op het podium niet bedwingen.

Lees meer »

“Ik wist niet dat er een kogel in zat”: voormalige ‘schrik van Koekelare’ schiet ei zo na echtgenote dood in Torhout

Tijdens een discussie met zijn echtgenote greep Pittemnaar Dieter V. (36) naar een vuurwapen en loste een schot. De kogel belandde in de deur en V. hield het op een ‘ongeluk’. Later zette de dertiger, destijds gekend als de ‘schrik van Koekelare’, ook nog zijn eigen ontvoering in scène. Het leverde hem zijn 50ste veroordeling op.
The post “Ik

Lees meer »

Feesten Heule-Watermolen verliezen metWalter Deleu (76) opnieuw een oud-voorzitter

Nog maar vorige maandag 1 juli is dr. Claude Damman ten grave gedragen of Heule-Watermolen is opnieuw in rouw door het overlijden de dag erop van Walter Deleu. Beiden waren oud-voorzitter van het feest- en cultuurcomité dat de Watermolen Feesten organiseert. Toevallig vindt in de levendige gemeenschap net dit weekend de 80ste editie plaats van de kermis, die voortvloeide uit

Lees meer »

Meer dan 100 mensen laten hun spullen gratis schatten in Herkenrode: “Elektrische pen van Thomas Edison ontdekt met een waarde van 15.000 euro”

Meer dan 100 mensen zijn vandaag naar Herkenrode in Hasselt gekomen om hun spullen te laten schatten. Veilinghuis Heritage Auctions Belgium hield er afgelopen namiddag een gratis schatting. Schilderijen, munten, servies, beeldjes en nog heel wat andere voorwerpen werden door de experts naar waarde geschat. De ontdekking van de dag is een elektrische pen van de Amerikaanse uitvinder Thomas Edison

Lees meer »

Onze reporter trok naar de Polderstraat in Londerzeel, waar windhoos spoor van vernieling achterliet: “Ik weet niet of ik ooit nog kan terugkeren”

Een tiental seconden. Langer had een gitzwarte windhoos niet nodig om een spoor van vernieling achter te laten in de Polderstraat in Londerzeel. Onze reporter trok naar de zwaarst getroffen straat van Vlaanderen, waar geschokte inwoners de schade opmeten: “Mijn dakkapel is gaan vliegen”, zegt Jef. “Een van mijn zonnepanelen ligt twee straten verder in een tuin”, getuigt Iris.

Lees meer »

Digibanken regio Diksmuide helpen meer dan 600 mensen op weg

De Digibanken, bijna een jaar geleden opgericht in de regio Diksmuide, hielpen ondertussen al meer dan 600 mensen de weg te vinden in de digitale samenleving. Het project blijft groeien en wil, onder meer met opleidingen, nog heel wat extra volk bereiken.
The post Digibanken regio Diksmuide helpen meer dan 600 mensen op weg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boeing pleit schuldig aan fraude in 737 MAX-dossier

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing gaat ermee akkoord om schuldig te pleiten aan fraude in het dossier van twee dodelijke ongevallen met Boeing 737 MAX-vliegtuigen, omdat het de voorwaarden van een eerdere schikking geschonden heeft. Daar kan een boete tot bijna een half miljard dollar aan vasthangen, zo heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie bekendgemaakt.

Lees meer »

Rassemblement National is op weg naar overwinning, maar wat wil partij van Marine Le Pen en Jordan Bardella precies bereiken?

Als de peilingen kloppen, haalt het Rassemblement National (RN) vanavond een historische overwinning in Frankrijk. Bij een absolute meerderheid zou uiterst rechts zelfs voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog mee aan de knoppen van de Franse politiek zitten. De focus van het RN is alvast duidelijk: betere levenskwaliteit, meer veiligheid en minder migratie. Al zijn niet alle voorstellen even

Lees meer »