Weduwe Ivo ‘Nonkel Jef’ Pauwels heeft het moeilijk om zijn vervreemde dochter te zien: “Haar spijt komt te laat”

“Voor de operatie zei Ivo: ‘Het is gedaan met mij. Ik ga m’n dochter niet meer zien voor ik sterf.’” Diana More (63), de weduwe van Ivo Pauwels, weet als één van de weinigen hoe erg het verbroken contact met zijn enige kind An (53) aan hem vrat: ze zag zijn worsteling, en hoe hij amper twee uur per nacht sliep van verdriet. Dat Diana voor de uitvaart en nalatenschap nu zoveel contact met An moet hebben, valt haar zwaar, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

Meer krantenkoppen in België

Ouders komen in tranen aan op laatste schooldag na drama met verdronken jongen (7): “Iedereen is in shock”

Wat een feestelijke afsluiter moest worden van het schooljaar, werd bij basisschool Mikado in Borgerhout een dag van rouw. Bij een uitstap naar recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten verdronk donderdag een 7-jarige leerling. “Iedereen is in shock”, reageert gedelegeerd bestuurder Geert Van Kerckhoven. “Onze zorg gaat in de eerste plaats uit naar de ouders, de leerlingen en ook het schoolteam.”

Lees meer »

Radio en tv strijken weer neer aan zee: “Van Tien om te Zien tot Q Beach House en Radio2, een zomer vol muziek”

Deze zomervakantie zakt zowat iedere radiozender opnieuw af naar onze kust. Radio2, Qmusic, Play Nostalgie en JOE vatten opnieuw post met een eigen radiostudio. Ketnet, Radio 1, Studio Brussel en MNM kiezen voor een daguitstap naar West-Vlaanderen. Ook de televisie tekent opnieuw present. VTM keert voor het vierde jaar op rij terug voor opnames van ‘Tien Om Te Zien’.

Lees meer »

Waterplezier op en langs de Leie voor het hele gezin

Op zondag 30 juni vindt Leieleute plaats aan de Lauwebrug in Wevelgem. Je beleeft er een fijne zomerdag met tal van leuke (gezins)activiteiten op en langs de Leie. Vanaf 9.30 uur is het mogelijk om te starten met een kajak-, sup- of pedalotocht richting Menen. Vanaf 11 uur zijn er doorlopend gratis kinderactiviteiten zoals een
The post Waterplezier op

Lees meer »

Families van slachtoffers 7 oktober dienen klacht in tegen UNRWA

Families van mensen die gedood werden bij de aanval van Hamas in Israël, op 7 oktober vorig jaar, hebben maandag klacht ingediend tegen UNRWA, het VN-agentschap voor de Palestijnse vluchtelingen. De nabestaanden beschuldigen de organisatie ervan bijgedragen te hebben aan het bloedbad, blijkt uit gerechtelijke documenten.

Lees meer »

Moeten inwoners van Vleteren in oktober niet naar het stemhokje? Tot nu toe nog maar één lijst ingediend

In Vleteren is de lijst van het huidige gemeentebestuur, de Lijst Landelijke Volkspartij (LVP), de enige die op dit moment ingediend werd voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. De enige oppositiepartij in de huidige gemeenteraad (Vleteren Actief) krijgt voorlopig niet genoeg kandidaten bijeen. CD&V Vleteren liet al weten dat zij geen lijst indienen. Het zou dus kunnen dat inwoners van Vleteren

Lees meer »