The Sensations presenteren drie dagen lang ‘The Sensations’ in CC De Wissel in Zwevezele

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober presenteren The Sensations een nieuwe show ‘The Sensations’ in CC De Wissel in Zwevezele (Wingene). Zag je ze nog nooit aan het werk? Zeker eens langsgaan. Verleg je grenzen en kom af. ’t Is méér dan de moeite.

Er gebeurden wat veranderingen binnen de groep, maar nu staan The Sensations er terug om de mensen te laten genieten van een show vol glitter en glamour. Tien jaar lang was Tiky Bayo een vaste waarde binnen de groep. Op haar manier zal zij drie dagen lang afscheid nemen van het publiek. Vanaf heden gaan The Sensations met vier op pad en dat zijn niet de minste: Miss travestie België 2023 Ashley Foxx & Miss travestie Antwerpen 2023 Billy Jean worden de twee vaste gezichten ‘showqueens’ van The Sensations. De vaste gezichten Joachim en Wesley maken ook verder deel uit van het viertal, waarmee The Sensations een show verzorgen die net dat tikkeltje anders wordt gebracht dan de andere showgroepen in België.

© Daniël

Voor het eerst staan ze met de groep The Sensations in zaal CC De Wissel in Zwevezele (Wingene). De special guests zijn die jaar Lady Gwen & Miss Davina. Wat valt er qua kostumering te beleven? Pailletten, strass, pluimen en heel veel showkostuums. En nog groot nieuws, want voor hun nieuwe productie werken ze samen met topontwerpers uit ons land. Dirk Vervoort & Dung – bekend van het programma ‘Make Up Your Mind’ ontwerpen voor The Sensations heel wat creaties, maar ook Alan Roelands die recent nog voor Camille een uniek kostuum maakte, laat zijn creativiteit zien bij de kostuums. Ook laat Pavlova uit Brugge de groep schitteren of moeten we schrijven glinsteren? (PADI)

© Daniël

Vrijdag 13 oktober, deuren open om 19 uur en show om 20.30 uur met tapasplank. Prijs: 30 euro. Zaterdag 14 oktober, deuren open om 18.30 uur en vanaf 19.30 uur buffet. Prijs: 50 euro (volzet). Zondag 15 oktober deuren open om 13.30 uur en show om 15 uur met dessertbord. Prijs: 30 euro. Info en reservatie: 0478 65 97 33. Reservatie bevestigen na betaling op BE25 3770 9853 7182.

The post The Sensations presenteren drie dagen lang ‘The Sensations’ in CC De Wissel in Zwevezele is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »

Van zeepje in de badkamer tot een portier aan de deur: volgens deze criteria krijgen Vlaamse hotels hun sterren

Hotel La Réserve in Knokke behoort tot de weinige hotels in ons land met de allerhoogste classificatie: vijf sterren superior. Maar wat houdt dat precies in? En worden hotels in het buitenland net zo streng beoordeeld? Wij geven een overzicht van de specifieke voorwaarden per sterrenniveau. Professor Toerisme Jan van der Borg schat in wat deze sterren nog waard zijn.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter keert terug naar Tenerife nu drie buren van Marc (71) en Laura (67) zijn opgepakt:“Ze voelde dat het die avond zou mislopen”

Was een gebrek aan geld het motief voor de moord? In het kustdorp Callao Salvaje op Tenerife twijfelen ze er niet aan: de drie verdachten – zij woonden op een boogscheut van elkaar – zaten financieel aan de grond. Het geld dachten ze bij Marc en Laura te vinden. Onze reporter trok opnieuw naar Tenerife en sprak er voor het

Lees meer »

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alle verdachten in Panama Papers-zaak vrijgesproken van witwassen

Alle 28 verdachten in een witwaszaak die volgde op de gelekte Panama Papers zijn vrijdag vrijgesproken. Een rechter in Panama-Stad oordeelde dat niet volgens de regels is omgegaan met het bewijsmateriaal afkomstig van de servers van advocatenkantoor Mossack Fonseca. Andere bewijsstukken waren volgens haar niet overtuigend genoeg om crimineel gedrag van de beklaagden vast te stellen.

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Zal premier van alle Fransen zijn”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Schrijnwerker krijgt 6 jaar cel omdat hij klant neersteekt in Zemst

De Brusselse correctionele rechtbank heeft een schrijnwerker veroordeeld tot 6 jaar cel omdat hij een klant uit Weerde (Zemst) die weigerde te betalen neerstak met een koksmes van 17 centimeter lang. "Hij vond enkele honderden euro’s voldoende om een mensenleven te ontnemen, een ernstige straf is dus nodig", klonk het bij de rechter.

Lees meer »

Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen

Het populaire Heulse allround café Den Hert, bekend voor zijn weekendambiance, sluit vrijdag 5 juli voor één dag zijn café. Ze verhuizen naar Heule-Watermolen ter gelegenheid van de jubelfeesten. Dit weekend verkiezen ze daar tijdens de 80ste Watermolenfeesten het 60ste Tineke van de Watermolen.
The post Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om covoorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het covoorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »