Nieuw immokantoor J-Estate kiest voor booming Kortrijk als uitvalsbasis

Er is een nieuw immokantoor geopend op de Graanmarkt sinds begin september. J-Estate verkoopt residentieel vastgoed met een breed aanbod aan nieuwbouwprojecten. Zaakvoerder Jérôme Santy (36) onderscheidt zich met persoonlijke topservice. “We merken dat er enorm veel interesse is in Kortrijk.”

Jérôme Santy bracht zijn jeugd door in Dottenijs en zat op school in het Sint-Amandscollege. Hij studeerde Bedrijfsmanagement aan hogeschool Artevelde in Gent met als afstudeerrichting Vastgoed en Financiën. “Aansluitend liep ik een twee jaar lange BIV-stage (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) om als erkend makelaar het beroep op zelfstandige basis te kunnen uitvoeren.”

“Ik hecht gigantisch veel belang aan topservice”

Jérôme werkte in vastgoedkantoren in Estaimpuis, Moeskroen en Doornik voor hij zijn eigen kantoor J-Estate oprichtte in 2020. “Ik heb in kleine en grote structuren gewerkt en wil de pluspunten van beide combineren in mijn zaak. De focus ligt op niche in topservice, zowel in begeleiding als opvolging. Ik hecht daar gigantisch veel belang aan.”

Kortrijk als perfect gelegen hub

Kortrijk is voor J-Estate de perfect gelegen hub om te groeien. “Ik voel me aangetrokken tot Kortrijk. Ik wou hier actief en zichtbaar zijn, op het epicentrum van het stadsgebeuren. Deze regio is snel aan het groeien en wordt enorm opgewaardeerd. Het was een werk van lange adem, maar de laatste maanden komt de stad echt tot haar recht. Veel Franstaligen uit Moeskroen en zelfs Frankrijk tonen interesse in regio Kortrijk. De stad heeft veel te bieden, niet alleen in vastgoed, maar ook in festiviteiten en algemene ontwikkeling zoals haar bruggen en de verlaagde Leieboorden. Sowieso is een stad die aan of rondom water ligt altijd super leuk qua dynamiek.”

“We differentiëren ons met een uitstekende dienst waarbij we zeven op zeven bereikbaar zijn”

De essentie van het immokantoor is het individueel en menselijk contact. “We kiezen voor één aanspreekpunt van a tot z in elk dossier. Ik wil geen defilé van verschillende medewerkers. J-Estate bestaat uit een microstructuur van drie operationele medewerkers. Mezelf, mijn vrouw Celien Vanoverbeke en Beau Vanwynsberghe, eveneens erkend makelaar. We differentiëren ons met een uitstekende dienst waarbij we zeven op zeven bereikbaar zijn.”

J-Estate is in de voormiddag open en in de namiddag op afspraak. Meer informatie op www.j-estate.be.

The post Nieuw immokantoor J-Estate kiest voor booming Kortrijk als uitvalsbasis is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Wie zijn Gretchen Whitmer en Gavin Newsom, de mogelijke alternatieven voor Biden?

Welke Democraat bekampt Donald Trump in november in de strijd om het Witte Huis? Joe Biden won de voorverkiezingen binnen zijn partij, maar na zijn slechte beurt tijdens het eerste debat, lijkt het plots niet meer zo zeker dat hij ook effectief zal worden afgevaardigd als kandidaat. Als mogelijke alternatieven weerklinken de namen van Gretchen Whitmer (52) en Gavin Newsom

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 74-jarige man uit Zerkegem met een maand verlengd op verdenking van moord. Noël D. gaf toe dat hij met een hamer op het hoofd van zijn 74-jarige echtgenote sloeg.
The post Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

Gemeente Kuurne nodigt nieuwe inwoners uit voor welkomstbijeenkomst met voetbal, quiz en rondleiding

De gemeente Kuurne mocht afgelopen jaar bijna 500 nieuwe inwoners verwelkomen binnen zijn gemeentegrenzen. Zoals elk jaar werden alle nieuwkomers uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst, die dit jaar plaatsvond in de nieuwe gemeenteschool Nest. Onder het genot van een hapje en een drankje begon de bijeenkomst met de vertoning van de voetbalwedstrijd België – Frankrijk op groot scherm.
The post

Lees meer »

Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis. “Nergens crisisopvang te vinden voor hem”

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Alexandra en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet voor het

Lees meer »

Koningin Paola en haar moeizame zoektocht naar geluk: “Ze voelde zich gevangen in een harnas”

Deze week is het 65 jaar geleden dat koning Albert II (90) en koningin Paola (86) samen voor het altaar stonden. De kwade dagen liggen ver achter hen, en hadden volgens ‘Story’ bij lange niet enkel scheve schaatsen als oorzaak. De oogverblindende maar naïeve Italiaanse donna was piepjong en werd zonder enige voorbereiding in een strak hofleven gekatapulteerd. “Paola werd

Lees meer »

Marie Verhulst verklapt wat we van haar te zien krijgen in nieuw seizoen ‘De Verhulstjes’: “Heel verschillend”

De zomervakantie is dan wel begonnen, voor Marie Verhulst (28) is het werken geblazen. “Binnenkort staan Samson en ik zeven op zeven in Plopsaland De Panne met onze zomershows”, glundert de dochter van Gert. Om mensen warm te maken komen ze vandaag met het zomerse nummer ‘Naar Zee’, een herwerking uit de erfenis van Samson & Gert. Reporter Jarne is

Lees meer »