Markant Hooglede is vanaf nu… Best Pittig

De dames van Markant Hooglede starten het nieuwe werkjaar niet alleen met heel veel goesting, maar ook onder een nieuwe naam. Voortaan komen ze onder de naam Best Pittig Hooglede naar buiten, een naam die volgens verantwoordelijke Ellen Ampoorter de lading volledig dekt.

Best Pittig maakt samen met Markant en Artemis deel uit van Vrouwennet vzw, een netwerk van actieve en ondernemende vrouwen in Vlaanderen. De Hoogleedse afdeling startte op donderdag 21 september met hun nieuwe werkjaar. “Het thema van dit werkjaar is Goesting”, verduidelijkt Ellen Ampoorter.

“We kijken dan ook met heel veel goesting uit naar een nieuw Best Pittig-jaar. Naar jaarlijkse gewoonte maken we van de startactiviteit een gezellig samenzijn met de nodige hapjes en drankjes. Deze startactiviteit vindt plaats bij delicatessenwinkel d’Hofstede in de Hoogleedsesteenweg in Roeselare. Pascal en Frederik zijn onze gastheren en stellen ons graag hun producten voor. Naast een gevarieerd programma vol actieve, originele en trendy activiteiten willen we onze leden wat me-time aanbieden samen met andere vriendinnen.”

Vier kenmerken

Begin juni kwam er ook een nieuwe naam uit de bus. “Best pittig staat voor dynamisch, pittig, fun en welverdiende me-time. Vier kenmerken die perfect passen bij onze afdeling en onze activiteiten, vandaar ook de beslissing om onder die nieuwe naam onze werking verder te zetten.”

Wie meer info wenst te verkrijgen over de vereniging of de activiteiten, kan terecht op deze website of via de Facebook- en Instagrampagina.

The post Markant Hooglede is vanaf nu… Best Pittig is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Guldensporenviering ontvangt minister-president Jan Jambon

Op de vooravond van de Vlaamse feestdag gaat naar jaarlijkse traditie de Guldensporenviering door aan de Groeningekouter, georganiseerd door Stad Kortrijk en het Guldensporencomité.
The post Guldensporenviering ontvangt minister-president Jan Jambon appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland: “Oekraïne wilde strategische bommenwerper kapen” – Vijf burgers dood bij explosie van mijn in Charkiv

De Russische autoriteiten zeggen een poging tot kaping te hebben verijdeld van een strategische bommenwerper. De Russische veiligheidsdienst FSB stelt dat Oekraïne de piloot een geldbedrag en een Italiaans paspoort had beloofd om met zijn toestel naar Oekraïens grondgebied te vliegen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

“Het oogde sloom, zonder idee en wil”: Oranje maakt geen verpletterende indruk op pers (maar ook tegenstander Engeland doet dat niet)

Engeland en Nederland mogen komende woensdag strijden om een plek in de finale van het EK voetbal. The Three Lions en Oranje rekenden in hun kwartfinale af met respectievelijk Zwitserland en Turkije, maar hun prestaties maakten geen onverdeeld goeie indruk op de plaatselijke media – en dat is nog zacht uitgedrukt. “Het was als een overjarige palingsound tegen opzwepende muziek.”

Lees meer »

“Wie er de voorbije vier dagen was, kan het niet langer ontkennen: Rock Werchter staat voor een tweesprong”

Rock Werchter heeft een probleem. De moeder aller festivals is niet langer een MILF, maar stilaan een prille grootmoeder. Net als haar bezoekers. Jarenlang plooide het festival zich gewillig naar de grillen van een steeds veeleisender publiek en plukte het daar graag de euro’s van. Maar wie er de voorbije vier dagen was, kan het niet langer ontkennen. Rock Werchter

Lees meer »

Geen water of elektriciteit en amper contact met de buitenwereld: Dirk Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde 8 jaar in het Amazonewoud

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »