Lid (20) van opgerolde drugsbende blijft dealen tijdens elektronisch toezicht: “Bij de huiszoeking gooide hij cocaïne uit raam”

Een 20-jarige man uit Kasterlee is voor de tweede keer in minder dan drie maanden veroordeeld voor drugshandel. De man maakte eerst deel uit van een Geelse drugsbende die op grote schaal cocaïne verkocht. Nadat die bende werd opgerold, zette hij doodleuk een drugshandeltje op vanuit zijn eigen woning. “Op dat moment stond hij notabene onder elektronisch toezicht.”

Meer krantenkoppen in België

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: dolverliefde Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Basisschool De Verrekijker in Alveringem wint ‘Klushelden van Brico’: “Hoera, tienduizend euro aan renovatiemateriaal!”

Fantastisch nieuws uit vrije basisschool De Verrekijker in de Hoogstraat. De school heeft de wedstrijd Klushelden van Brico gewonnen, mag voor 10.000 euro aan werkmateriaal gaan kopen, en kan zo een verouderd paviljoen op de speelplaats renoveren. “Dit is een enorme meevaller”, zegt directeur Lynn Stekelorum.
The post Basisschool De Verrekijker in Alveringem wint ‘Klushelden van Brico’: “Hoera, tienduizend

Lees meer »

Regi en Kristel verwachten hun eerste kindje samen

Regi Penxten (48) en Kristel Hubeny (35) deelden dinsdag heuglijk nieuws met de wereld op hun sociale media. “Mini… sun break!” met daarbij foto’s die boekdelen spreken: ze verwachten hun eerste kindje samen. Regi reageerde zelf alvast gevat op hun eigen mededeling: “Goed zaad”.

Lees meer »

Prinses Alexia wil bij omstreden studentenvereniging, maar is niet welkom: “Geen zin in spionerende beveiligers”

De Nederlandse prinses Alexia (18) staat op een keerpunt. Ze is klaar om haar hogere studies aan te vatten en heeft volgens de Nederlandse pers haar zinnen gezet op de Rijksuniversiteit Groningen. De middelste dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) werd er al meermaals in studentenkringen gesignaleerd, om zich te oriënteren op een studie aan de universiteit.

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

“Ik had diarree en legde daarom mijn GSM weg”: geen straf voor voyeur (35) die dames filmt in toiletten, wel vijf jaar burgerrechten kwijt

Een 35-jarige man uit Nieuwpoort die verschillende dames stiekem heeft gefilmd in toiletten op het strand van Nieuwpoort en Koksijde is schuldig bevonden door de rechter. De man krijgt evenwel geen straf, maar de gunst van de opschorting. Hij is wel voor 5 jaar zijn burgerrechten kwijt en moet één slachtoffer 1.000 euro schadevergoeding betalen. “Het was een bijzonder vies

Lees meer »

Sociale kruidenier, fietsbieb en babytheek binnenkort onder één dak in Izegem

De stad Izegem bundelt na de zomer zijn fietsbieb, babytheek en sociale kruidenier De Stamper onder één dak. De stad vond daarvoor een geschikte locatie in het voormalige pand van Focus Brandstore langs de Roeselaarsestraat. Het initiatief krijgt de toepasselijke naam Circuliz.
The post Sociale kruidenier, fietsbieb en babytheek binnenkort onder één dak in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst: huurprijzen kustappartementen 6 procent duurder dan vorig jaar

Wie tijdens de zomermaanden een vakantieverblijf aan de Belgische kust wil boeken zal daar gemiddeld zes procent meer voor betalen dan vorig jaar. Dat blijkt uit de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en Huswell, specialist in vakantieverhuur. Voorlopig lijkt augustus de populairste maand te zijn om naar onze kuststeden te trekken.
The post De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst:

Lees meer »