Dany en Mireille vieren gouden jubileum

Dany Duthoo en Mireille Casier uit de Nieuw-Zeelandersstraat vierden hun gouden huwelijksjubileum.

Dany ging in eerst in Mesen naar school en daarna naar Ieper. Mireille liep school in Voormezele en daarna nog in Ieper en Brugge. Ze leerden elkaar kennen in feestzaal ’t Westland in Sint-Juliaan. Op 15 september 1973 stapten ze in het huwelijksbootje in Voormezele. Dany begon zijn loopbaan bij de toenmalige rijkswacht om dan de overstap te maken naar de federale recherche. Mireille werkte als zorgkundige bij Familiehulp. Het gezin heeft twee kinderen: Bart (met Katrien Vandepitte), en Hans (met Miet Verdonck). De kleinkinderen zijn Jef en Jeroom. Mireille en Dany zijn nog altijd vrijwilliger in wzc Wieltjesgracht in Ieper en daarnaast houden ze van reizen. (EF)

The post Dany en Mireille vieren gouden jubileum is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »