BEKIJK – Volgwagen Lotto Dstny rijdt seingever aan tijdens Grote Prijs Rik Van Looy in Olen

Op de Geelseweg in Olen is tijdens de wielerwedstrijd Grote Prijs Rik Van Looy een seingever aangereden door een volgwagen van Lotto Dstny. Dat is te zien op beelden van regionale televisiezender RTV. Lotto Dstny heeft ploegleider Carl Roes van het Development Team op non-actief gezet.

Meer krantenkoppen in België

Jonathan (33) moet Wevelgemse jeugd in kaart brengen: “Geschrokken dat ook hier zo veel problematieken aanwezig zijn”

Veel te doen voor de jeugd in Wevelgem, maar niet voor alle jongeren. Maar welke jongeren zijn dat? En hoe bereik je ze? En hoe betrek je ze in de maatschappij? Vragen waarop het gemeentebestuur eind dit jaar antwoord hoopt te vinden. Het doet daarvoor beroep op Jonathan Eggermont (33). “Mijn job? Vooral luisteren.”
The post Jonathan (33) moet

Lees meer »

Biden keldert in de peilingen volgens gelekt memo Democraten

Joe Bidens kansen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november zijn gekelderd, aldus Bloomberg, dat zich baseert op de nieuwssite ‘Puck’. Biden loopt ook voor het eerst achter op vicepresident Kamala Harris. Ook de Democraten Pete Buttigieg, minister van Transport, Gretchen Whitmer, gouverneur van Michigan, en Gavin Newsom, gouverneur van Californië, scoren beter dan Biden.

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Familie en vrienden nemen massaal afscheid van Mandy (33) die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Onmogelijk om zonder een lach aan jou te denken”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht vond vannacht een politieke aardverschuiving plaats in het Verenigd Koninkrijk. Nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje. Nadat de exitpolls “een verpletterende overwinning” voorspelden, staat de partij van Sir Keir Starmer met nog maar 5 van de 650

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tractorbestuurder wijkt uit voor tegenligger en rijdt elektriciteitspaal omver in Handzame: “Jammer, ik wou wél plaats maken”

Een bestuurder van een tractor met aalkar reed dinsdagochtend een elektriciteitspaal omver in de Amersveldestraat in Handzame bij Kortemark. De paal knakte af en kwam over de volledige breedte van de weg te liggen met de kabels over de grond. “Ik moest uitwijken voor een personenauto die geen plaats wilde maken. Bij het achteruit rijden, reed ik de paal omver”,

Lees meer »