“Ik heb mijn broek gescheurd.” Nog voor het dansfeest start, moet Alexander op zoek naar nieuw kostuum in ‘Blind getrouwd’

In de derde aflevering van ‘Blind getrouwd’ kan de kijker meegenieten van de trouwfeesten. Maar nog voor het feest van start gaat, komt Alexander in vestimentaire problemen. “Mijn broek is gescheurd!”. Hij wil galant Fleurs sleep in de wagen tillen, maar daar loopt het al fout. Als hij zijn gasten niet in zijn blote billen welkom wil heten, moet de kersverse bruidegom eerst nog een andere broek zien te vinden.

Meer krantenkoppen in België

Hoe het rioolstelsel roet in het eten gooit van de Olympische Spelen

Wanneer het hevig regent, kunnen rioolstelsels overbelast raken waardoor ongezuiverd rioolwater in rivieren terechtkomt. Dat is wat aan de hand is in de Seine in Parijs, net tijdens de Olympische Spelen. Vervelend, want daarom is de mannentriatlon uitgesteld. Maar waarom is dat rioolwater zo’n probleem? En hoe komt dat precies terecht in de rivier?

Lees meer »

Hoe twintig jaar geleden een perfect te voorkomen gasexplosie in Henegouwen 24 mensen het leven kostte

Een enorme gasexplosie, gevolgd door een steekvlam van wel honderd meter hoog. Die maakte, vandaag exact twintig jaar geleden, 24 dodelijke slachtoffers en ruim 130 gewonden in het Henegouwse plaatsje Gellingen. De ramp en dus ook de vreselijke brandwonden die de slachtoffers opliepen, hadden voorkomen kunnen worden als iedereen zijn werk had gedaan, zo concludeerde een onderzoeksrapport nadien.

Lees meer »

Brussels parket opent onderzoek naar e-bikemaker Cowboy na race-app

Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar e-bikemaker Cowboy, omwille van de interactieve app van het bedrijf waarmee fietsers tegen elkaar kunnen racen. Dat meldt parketwoordvoerder Yasmina Vanoverschelde. “De verkeersveiligheid van de Brusselaars en van de dagelijkse passanten die Brussel bezoeken, is een absolute prioriteit voor het parket”, klinkt het.

Lees meer »

Microsoft kampt opnieuw met storingen

Microsoft kampt opnieuw met storingen, deze keer met sommige Office-toepassingen en cloudservices. “We onderzoeken meldingen van problemen bij het verbinden met Microsoft-diensten wereldwijd”, zo heeft het techconcern meegedeeld.

Lees meer »

Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle roet te verwijderen”

“Als de brandweer tien minuten later was geweest, was het volledige plafond van de keuken wellicht ingestort. Al onze elektriciteit was weggesmolten en overal in het restaurant lagen er roetdeeltjes. We konden niet anders dan de deuren sluiten.”
The post Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle

Lees meer »

3 op de 10 werknemers krijgen onvoldoende ruimte om te rouwen na verlies van dierbare: “We weten ons geen houding te geven”

Rouwen vraagt tijd en ruimte, die werknemers op de werkvloer niet altijd krijgen. Dat blijkt uit een bevraging van de Antwerpse uitvaartspecialist Dela bij tweeduizend Belgen. Drie op de tien werknemers vinden dat ze geen of onvoldoende steun krijgen op het werk om te rouwen. Een luisterend oor bieden is belangrijker dan advies geven, zegt woordvoerster Marysia Kluppels.

Lees meer »