Brandweer beveiligt losgekomen stelling aan woning

De brandweer moest maandagmiddag uitrukken naar Fortem bij Alveringem nadat een gevelstelling deels omwaaide. De situatie moest beveiligd worden.

Door de hevige wind waaide een stelling aan een gevel van een woning in de Lampernissesteenweg in Fortem maandagmiddag deels om. De politie merkte de situatie op en zag hoe stukken van de stelling in distributiekabels hingen. Het ging om een potentieel gevaarlijke situatie want ook andere delen van de stelling dreigden om te vallen. De brandweer werd ter plaatse gevraagd en die stelde een ladderwagen op. De stelling werd verwijderd en de situatie werd beveiligd. (JH)

The post Brandweer beveiligt losgekomen stelling aan woning is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Alcoholverbod voor Brugse (46) die gewelddadige partner neerstak met aardappelmes

Nadat ze slaag had gekregen met een afstandsbediening ging C.L. haar partner te lijf met een aardappelmes. De 46-jarige Brugse stak de man vier keer, onder meer in de buik. Dat levert haar nu drie jaar voorwaardelijke celstraf op. Het slachtoffer zelf kreeg een jaar voorwaardelijk voor jarenlang partnergeweld.
The post Alcoholverbod voor Brugse (46) die gewelddadige partner neerstak

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Alexandra en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet voor het

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

Dertigste editie van Ieper Hardcore Fest al maanden uitverkocht: “Liever zo dan weer te groot willen worden”

De dertigste editie van Ieper Hardcore Festival vindt plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli, maar mocht halfweg maart het bordje ‘uitverkocht’ bij de tickets van zaterdag, zondag en de weekendtickets zetten. Het hardcore-, punk- en metalfestival zit weer helemaal in de lift sinds het vorig jaar verhuisde van de festivalweide langs de Poperingseweg naar de site

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »

KIJK. Bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani (26) spreekt voor het eerst: “We moeten leren om lief te hebben in plaats van te haten”

De bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani heeft in een videoboodschap opgeroepen om de overgebleven gevangenen in Gaza niet te vergeten. Argamani liet voor het eerst publiekelijk van zich horen sinds ze op 8 juni gered werd door Israëlische strijdkrachten. De 26-jarige werd op 7 oktober door Palestijnse miitanten van Hamas ontvoerd van een muziekfestival, achterop een motor. De hartverscheurende beelden

Lees meer »

Krommenhaak viert kermis met onder meer opening nieuw wandelpad

Komend weekend is er weer kermis op De Krommenhaak en de nabije wijken in Torhout. Het kermiscomité heeft een gevulde affiche klaar met zowel vertrouwde ingrediënten als enkele nieuwigheden.
The post Krommenhaak viert kermis met onder meer opening nieuw wandelpad appeared first on KW.be.

Lees meer »