Belgen mogen Turkije niet uit omdat ze stenen voor hun aquarium wilden meenemen naar huis

Een koppel uit het Antwerpse mag Turkije niet verlaten na hun vakantie, vanwege drie stenen die ze hadden opgeraapt om thuis in hun aquarium te leggen. Turkije verdenkt hen nu van de smokkel van archeologische artefacten.

Meer krantenkoppen in België

Erik (69) kaartte meermaals verkeerssituatie aan kruispunt aan, nu loopt hij er zelf zware verwondingen op: “Als ik niet was weggesprongen…”

Hij schreef al vlammende artikels op de lokale website Trudocs over het onveilige kruispunt aan de Naamsevest en deed al mee aan een actie van de Fietsersbond om de verkeerssituatie aan te kaarten. Nu zit Erik Nulens (69) thuis met een gebroken schouder en een nieuwe heup nadat hij op het zebrapad voor een auto opzij moest springen.

Lees meer »

IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek”

Op zaterdag 21 september vertrokken zo’n 200 enthousiaste reizigers voor één week naar Lloret Del Mar aan de Costa Brava. Dit was de feesteditie van ‘Week van de Ambiance’.
The post IN BEELD – ‘Week van de ambiance’ vierde tiende verjaardag met 200 reizigers in Spanje: “Zelfs feesten in een discotheek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Er waren taart en koekjes met drugs in”: Vlaamse ‘Big Brother’-kandidate was op één van de beruchte Diddy-feestjes

“Drank stond klaar aan de bar. Daar zat waarschijnlijk drugs in.” De West-Vlaamse ‘Big Brother 2023’-kandidate Charlotte Denamur deelt op TikTok een schokkend verhaal over de beruchte feestjes van Sean Combs, ook wel bekend als Puff Daddy en P. Diddy. Tot drie jaar geleden werkte ze in Hollywood als nanny en belandde zo meermaals bij Diddy thuis. “Maar niemand mocht

Lees meer »

Spanningen bij PSG: Ousmane Dembélé uit selectie voor Arsenal gelaten na “verhitte discussie” met trainer Luis Enrique

PSG rekent morgenavond in de Champions League-match tegen Arsenal niet op Ousmane Dembélé. De Franse international, die onlangs nog scoorde tegen de Rode Duivels, werd uit de selectie gelaten door z’n trainer Luis Enrique. Volgens Franse media kwam het tijdens de nabespreking van de match tegen Rennes tot een verhitte discussie tussen de coach en de winger.

Lees meer »

Nyrstar buiten vervolging gesteld in Brussel

De beursgenoteerde vennootschap Nyrstar, de vroegere ­eigenaar van de gelijknamige zinkgroep, is buiten vervolging gesteld door de raadkamer van de Franstalige rechtbank van eerste aanleg van ­Brussel. Dat schrijft De Tijd donderdag.

Lees meer »

Koningin Elizabeth verkozen tot grootste Britse culturele icoon

Koningin Elizabeth is gekozen tot het grootste “culturele icoon” van het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen negentig jaar. Dat is de uitkomst van een onderzoek waar verschillende Britse media over schrijven. De British Council, de internationale culturele instelling die de taal en cultuur van het land promoot, had het onderzoek laten uitvoeren ter ere van het 90-jarig bestaan.

Lees meer »

Anderlecht draait mee bovenin, Union pas 26ste en Cercle is leider: ontdek hier het programma en de klassementen in Europa League en Conference League

Zes op zes voor Anderlecht in de Europa League, nadat het knap won op het veld van Real Sociedad. Daardoor draait paars-wit bovenaan mee – het staat momenteel vijfde. Union raakte niet verder dan een 0-0 tegen Bodo/Glimt en vertoeft in de gevarenzone. In de Conference League kon AA Gent niet stunten op het veld van Chelsea. Cercle Brugge opende

Lees meer »