Nieuwe eigenaren van Eendracht Aalst Ulas Ortakaya en Yüksel Demir: “Hoeveel schulden er precies zijn? Onze bedrijfsrevisor is bezig aan een audit”

Yüksel Demir en Ulas Ortakaya, zo heten de nieuwe eigenaren van Eendracht Aalst. “Beiden waren eerder actief als internationale spelersmakelaars, Ortakaya is zelf ook een ex-profvoetballer”, zegt de club. Op een persconferentie die in het Turks verliep en vertaald werd voor pers en supporters, werd duidelijk dat de nieuwe eigenaren nog bezig zijn met de schulden van Eendracht Aalst in kaart te brengen.

Meer krantenkoppen in België

Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd

In 2022 werden op het domein Tempelhof nieuwe jeugdlokalen geopend. Ondertussen werd ook de volledige omgeving vernieuwd. “Het domein kreeg een nieuwe toegang, fietsenstalling, overdekte ruimte en een open grasveld voor de vier jeugdbewegingen die er gevestigd zijn”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd appeared

Lees meer »

Jani Peiren verkeert in supervorm

Jani Peiren, een 24-jarige militair, is in topvorm. Nadat hij vorige week maandag in het Oost-Vlaamse Ursel een avondwedstrijd bij de elite 2 solo won, kroonde hij zich zondag in Lierde tot Belgisch kampioen bij de elite 3.
The post Jani Peiren verkeert in supervorm appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boete dreigt voor artsen die te veel antibiotica voorschrijven

Alle huisartsen die de afgelopen vijf jaar antibiotica hebben voorgeschreven, kregen deze week een brief van de ziekteverzekering (Riziv) in de brievenbus. Daarin staat hoe vaak ze de medicijnen hebben voorgeschreven, en of ze zich daarmee aan de richtlijnen hebben gehouden, zo staat vandaag in ‘De Standaard’.

Lees meer »

Bouchez kroont zich tot MR-koning

18:55 Het ijzer smeden als het heet is. Dat deed Georges-Louis Bouchez door de voorzittersverkiezingen bij de MR te vervroegen. Hij is de enige kandidaat, zoals ook Conner Rousseau bij Vooruit de enige kand…

Lees meer »