LIVE EVERTON-ARSENAL. Trossard mag nog voor het uur invallen tegen het Everton van Onana

Een Duivels duel in de Premier League: Amadou Onana start voor Everton, Leandro Trossard begon op de bank maar mocht al na 25 minuten de geblesseerde Martinelli komen vervangen. Wie trekt aan het langste eind? Volg alles hieronder.

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan

Club Brugge heeft de komst van de 24-jarige Argentijn Zaid Romero bekendgemaakt. Romero, een linksvoetige centrale verdediger, ondertekende een contract tot 2028 bij blauw-zwart.
The post Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maria blaast honderd kaarsjes uit in Ruiselede

Het is duidelijk goed en gezond wonen in wzc Sint-Jozef in Ruiselede, want er mocht weer een 100-jarige gevierd worden: Maria Deschamphelaere.
The post Maria blaast honderd kaarsjes uit in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »

Katy Parmentier is de flamboyante ster van ‘B&B zoekt lief’: “Sommige dingen waren echt niet voor uitzending geschikt”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

KIJK. Video toont hoe Trump uithaalt naar Biden bij partijtje golf en zegt dat hij uit race zal stappen: “Wat een oude, kapotte hoop rotzooi”

Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe Republikeins presidentskandidaat Donald Trump tijdens een partijtje golf met zijn zoon Barron stevig uithaalt naar president Joe Biden. Trump noemt Biden een “oude, kapotte hoop rotzooi” en zegt dat hij uit de race zal stappen. “Dat betekent dat we Kamala (Harris, de vicepresident, red.) krijgen”, zegt hij.

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »