Hannah Sierens officieel aangesteld als 59ste Tineke van Heule

Kersvers Tineke van Heule Hannah Sierens werd gisteren in OC De Vonke, samen met haar eredames Saar Demuynck en Nora Dekyvere, officieel aangesteld. Ze heeft nu het ‘mandaat’ om Heule het komende jaar verder op de kaart te zetten.

Schepen van Evenementen Kelly Detavernier overhandigde een beitelwerk vanuit de stad om de aanstelling te officialiseren. Jinte Sabe Duyck kaapte de prijs weg van het sportiefste Tineke en mocht nog een fiets overhandigen.

Er werd ook afscheid genomen van Simon Demaître als voorzitter van de Tinekesfeesten, hij gaf na vier jaar de fakkel door aan Ruben Deswarte. Die laatste vormt nu samen met Phaedra Hoste het nieuwe voorzittersduo. Om een wederom geslaagde editie van de Tinekesfeesten in stijl af te sluiten, was er traditiegetrouw een vuurwerk op het Tinekesbos. (JF)

The post Hannah Sierens officieel aangesteld als 59ste Tineke van Heule is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘Misstiano Penaldo’: terwijl Ronaldo ook ná affluiten weer volschoot, krijgt BBC na flauwe grap bakken kritiek

Zelfs bij Cristiano Ronaldo, 39 en al alles meegemaakt op een voetbalveld, kunnen de emoties nog keihard toeslaan. In de verlengingen tegen Slovenië huilde de Portugese wereldster tranen met tuiten omdat hij op het EK voetbal net een erg belangrijke penalty had gemist. De hele selectie moest hem troosten. Ook in het flashinterview was het met de krop in de

Lees meer »

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 100 dolfijnen aangespoeld op Amerikaanse oostkust

Aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn ongeveer 125 witflankdolfijnen gestrand. De dieren kwamen vast te zitten aan een schiereiland in de Amerikaanse staat Massachusetts toen het eb werd. Reddingswerkers proberen de dieren nu terug naar de oceaan te begeleiden. Zeker 10 dolfijnen zijn al gestorven.

Lees meer »