Motorclub El Diablo uit Moeskroen vertrokken uit Spiere-Helkijn

Motorclub El Diablo verbleef illegaal in Spiere-Helkijn en zorgde voor heel wat overlast. Algemeen directeur van Spiere-Helkijn Wouter Lefebvre verduidelijkt. “Er werden al enkele keren pogingen ondernomen om de club die zonder vergunning in de Kasteeldreef onderdak vond in een vervallen pand, te ontzetten.”

“De leden werden meermaals tot de orde geroepen in het gemeentehuis en op hun plichten gewezen. Ze waren dus op de hoogte. Ondertussen is de eigenaar, die verantwoordelijk is voor het pand, er in geslaagd hen ertoe te bewegen een vooropzeg te bewerkstelligen. Met succes. Ondertussen zijn ze het gebouw al leeg aan het maken en de panelen met hun naam zijn verdwenen. Dit is nu de eindfase van het verhaal.” (ELD)

The post Motorclub El Diablo uit Moeskroen vertrokken uit Spiere-Helkijn is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Dominique Strypsteen is 30ste Koning van de Jachtfeesten

De Koninklijke Sint-Sebastiaansgilde 1833 in Sint-Andries heeft met Dominique Strypsteen (66) haar dertigste Koning van de Jachtfeesten aangesteld. Dominique schoot zijn eerste pijlen al op zijn 15de, en stoomt nu zelf een nieuwe generatie klaar. “Boogschieten blijft een van de leukste hobby’s ter wereld.”
The post Dominique Strypsteen is 30ste Koning van de Jachtfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

KIJK. Marie Verhulst heeft date met Jef bij ‘Sneeuwwitje’ en Julie Vermeire doet oproep aan Studio 100

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Westende-Dorp krijgt nieuw plein

Westende-Dorp krijgt een groen plein. Het oude gemeentehuis van Westende en de bibliotheek worden daarvoor afgebroken.
The post Westende-Dorp krijgt nieuw plein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Feest in ‘t Park: gratis mondiaal festival in Brugge

Op zaterdag 29 juni 2024 vanaf 14 uur tot middernacht wordt het Minnewaterpark een feestelijke plek met concerten, workshops, wereldkeuken, een wereldavonturenweide en Fair Trade.
The post Feest in ‘t Park: gratis mondiaal festival in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beernem neemt nieuwe noodwoning in gebruik

Sinds februari is de gemeente Beernem volle eigenaar van een extra doorgangswoning. Het pand zal dienen als noodwoning voor mensen die plotseling dakloos worden. “Dit is een goede zaak, maar de noodwoningen zitten allemaal vol”, reageert schepen van Sociale Zaken Vicky Reynaert (Vooruit).
The post Beernem neemt nieuwe noodwoning in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

DIKKE zet de Fox-tent op zijn kop op Couleur Café

Biggie van de Wijk noemde de Belgisch-Marokkaanse mijnwerkerszoon uit Lummen zichzelf, maar je kent hem tegenwoordig vooral als DIKKE, een adjectief dat hij zelf ooit op zijn postuur plakte. Nu doen wij het op de show die hij op Couleur Café heeft gegeven.

Lees meer »