Vrouw krijgt hevige niesbui en crasht tegen elektriciteitspaal: weg afgesloten door kabels

Een vrouw die donderdagavond in haar wagen af te rekenen kreeg met een hevige niesbui, is nadien zwaar gecrasht tegen een elektriciteitspaal in Koekelare. Die knakte af en lag languit over de weg. Ook de kabels hingen over de weg. De vrouw raakte lichtgewond.

Het verkeersongeval gebeurde donderdagavond rond 18.30 uur in de Clevenstraat in Koekelare. De vrouw reed in haar Volkswagen Tiguan richting Eernegem toen het ter hoogte van de Lange Max-site verkeerd ging. De vrouw kreeg naar eigen zeggen af te rekenen met een hevige niesbui, kon haar aandacht niet op de weg houden en verloor de controle over het stuur. Ze ging met haar auto links van de weg af en knalde met de rechtervoorkant van haar Tiguan tegen de elektriciteitspaal met verlichting. Ze raakte daarbij lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Kabels op weg

De auto boorde zich onderaan rond de paal, die door de impact afknakte. Daarna kwam de paal languit dwars over de weg te liggen. Over een afstand van een honderdtal meter kwamen de stroomkabels los van de palen en hingen ze over de weg of op de baan. De kabels zelf knapten niet, waardoor er geen stroompanne in de buurt ontstond. Fluvius kwam na het ongeval ter plaatse om de paal te herstellen. Tijdens het verwijderen van de paal zou de buurt wel even zonder stroom zitten. De Clevenstraat werd lange tijd afgesloten voor het verkeer. (JH)

The post Vrouw krijgt hevige niesbui en crasht tegen elektriciteitspaal: weg afgesloten door kabels is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Stierenrennen in Pamplona gestart: zes gewonden

Bij de controversiële stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Verschillende gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht, melden de lokale medische diensten aan Spaanse media.

Lees meer »

Kunstdorp Houtave is toe aan negende editie

Op zondag 7 juli vindt van 11 tot 18 uur de negende editie van Kunstdorp Houtave plaats. Keramisten, schilders, metaalartiesten, tekenaars, papierwerkers, grafici… Meer dan veertig kunstenaars stellen hun werken tentoon in de verkeersvrije dorpskern van ‘het Montmartre van de polders’.
The post Kunstdorp Houtave is toe aan negende editie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Juf Hilde zwaait na 38 jaar af

Hilde Deweer (62) gaat met pensioen na een liefdevolle carrière als kleuterjuf in de peuterklas in de stedelijke basisschool Guido Gezelle in Waregem, waar veel Waregemse kinderen hun eerste schoolpasjes hebben gezet.
The post Juf Hilde zwaait na 38 jaar af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brussels Airport vraagt federale overheid om meer dan 100 extra agenten voor grenscontroles

De luchtvaartpolitie op Brussels Airport, die instaat voor de grenscontroles, is structureel onderbezet. De luchthavenuitbater vraagt de federale overheid om die onderbezetting ongedaan te maken. Volgens Brussels Airport zijn er 183 agenten te kort, volgens de federale politie 118. Hoe dan ook heeft die structurele onderbezetting vaak tot gevolg dat aankomende passagiers tot 3 uur lang moeten aanschuiven aan de

Lees meer »

Circusfamilie Ronaldo strijkt neer op theater aan zee: “We doen het voor de liefde en de erkenning”

Levenskunstenaar en circusartiest Danny Ronaldo (54) is dit jaar één van de twee ‘golfbrekers’ bij Theater aan Zee: zijn ideeën bepaalden mee de inhoud van deze editie. Danny speelt ook mee in een voorstelling, opent het kinderpark WonderWaai met een pizzabak en verblijft met zijn familie op het festival in drie woonwagens. Het publiek zal op bezoek kunnen komen bij

Lees meer »