LIVE LEIPZIG-AUGSBURG (15u30). Is Loïs Openda opnieuw trefzeker voor Leipzig?

Met twee doelpunten in zijn eerste drie matchen is Loïs Openda goed begonnen in de Bundesliga. Vanmiddag ontvangt de Rode Duivel met Leipzig Augsburg. Is Openda opnieuw trefzeker? Volg alles op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

“Werk alleen biedt mensen geen uitweg uit armoede, een sterke sociale zekerheid doet dat wel”, leert studie van KU Leuven

Wanneer de overheid voldoende sociale hefbomen biedt, helpt dat mensen wel degelijk om uit de armoede te raken. Enkel inzetten op meer mensen aan het werk krijgen, volstaat niet. Dat moet blijken uit een onderzoek van de KU Leuven, in opdracht van Minerva en Decenniumdoelen. Zij dringen er bij onze toekomstige beleidsmakers op aan om geen afbouwbeleid in te voeren.

Lees meer »

Ben Segers als taximan voor Cindy en Colin uit Bavikhove

Cardoen bestaat 75 jaar en dat kan niet ongemerkt voorbijgaan. Ben Segers trekt in de reeks ‘Taxi Cardoen’ op pad met enkele Cardoen-klanten met een opmerkelijk verhaal. Zo leerde hij Cindy en Colin uit Bavikhove kennen, die dankzij een nieuwe auto opnieuw mobieler waren na Cindy’s plotse ziekte.
The post Ben Segers als taximan voor Cindy en Colin uit

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit beveiligd luxeresort houdt van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner (45) zich schuil: “Het loopt hier vol slachtoffers”

Een oase van privacy en natuurpracht aan de zonovergoten Costa Blanca: dit is de beveiligde ‘Las Colinas Golf & Country Club’ in Spanje, waar de van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner Stijn V. (45) zich volgens getuigen al jarenlang schuilhoudt. Hij licht er schaamteloos medebewoners op. “Het loopt hier vol slachtoffers”, klinkt het. “Hij bedreigt mensen die iets openbaar willen maken.”

Lees meer »

Orbán ontmoet president Poetin in Moskou voor omstreden gesprek over oorlog in Oekraïne: “Vrede komt er niet zomaar, je moet ervoor werken” 

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin over de oorlog in Oekraïne gesproken. Orbán heeft het over een "vredesmissie", maar het bezoek stuit op heel wat kritiek bij Europese leiders. Zij benadrukken dat de Hongaarse premier niet kan spreken in naam van de Europese Unie, zelfs niet nu Hongarije voorzitter is van de

Lees meer »