Hotel Ter Zaele doet totale uitverkoop voor renovatiewerken: “Alles dat los hangt en vast staat wordt verkocht”

Het familiehotel Ter Zaele in Knokke-Heist organiseert volgende week een totale uitverkoop van hun hotel. Door renovatiewerken moet alles weg. “Van bedden, linnen, tafels tot servies of professioneel keukenmateriaal. Alles dat los hangt en vast staat wordt verkocht”, vertelt Florence Depauw, die het hotel samen met haar partner Dries Quintens overneemt van haar moeder Sabine Schram. Vanaf maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september van 11 tot 20 uur kan je in het hotel terecht.

Zo zal de kinderhoek in het ZAELIG Hotel eruitzien tegen de paasvakantie van 2024. © Inside Interior Concepts

Het bekende familiehotel Ter Zaele in Westkapelle, vlakbij Knokke-Heist organiseert volgende week een volledige uitverkoop. Daarna sluiten ze de deuren voor een volledige renovatie. Tegen de paasvakantie in 2024 willen Florence Depauw als derde generatie het hotel opnieuw openen onder de naam ‘ZAELIG Hotel’. Florence neemt samen met haar partner Dries Quintens het hotel over van haar moeder Sabine Schram.

“Alles moet weg, van bedden tot zetels, tafels, linnen enzovoort.” © gf

Alles moet weg

Alle spullen van in het hotel moeten weg. “Met alles bedoelen we echt alles”, vertelt Florence. “We hebben in totaal 18 kamers, een ontbijtzaal, vergaderzaal, restaurant, bar en terras vol met meubels en professioneel keukenmateriaal. Van schilderijen tot buffetkasten, bedden, linnen, tafels en zetels tot servies, glazen of keukengerei, alles wordt verkocht.”

“We zullen geen dingen aan de kant leggen, als je iets leuks ziet en het koopt is, het ook direct van jou.

Het maakt niet uit of het los hangt of vast zit. “Als mensen een bad willen en hem zelf willen uitbreken, dan mogen ze dat gerust doen. Als iemand de ingebouwde kasten of tapijttegels mooi vindt, kunnen ze die ook meenemen voor een prijsje. Of als iemand de chauffages bij het oud ijzer wil binnen brengen, mag die ze gerust ook van de muur halen. We zullen wel geen dingen aan de kant leggen. Als je iets leuks ziet en het koopt, dan is het ook direct van jou.”

“Wij zullen sowieso ieder moment met drie paraat staan om mensen te helpen. Maar ook enkele van onze vrienden komen helpen om alles in goed banen te leiden, want het wordt voor ons best spannend. We kijken er naar uit om veel mensen te zien. Iedereen is welkom, al is het maar even om te piepen en bijvoorbeeld een vaas te kopen”, besluit Florence.

De uitverkoop gaat dagelijks door van 18 tot en met 22 september van 11 tot 20 uur op het adres Oostekerkestraat 40, 8300 Knokke-Heist. Wie meer info wil over het aanwezige materiaal kan bellen naar het nummer 050/60.12.37.

The post Hotel Ter Zaele doet totale uitverkoop voor renovatiewerken: “Alles dat los hangt en vast staat wordt verkocht” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Twee Belgen die verdacht worden van moord op Vlaams koppel op Tenerife, verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

De twee Belgische verdachten, Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), verzetten zich volgens hun advocaten niet langer tegen een uitlevering aan Spanje. Dat bericht ‘La Dernière Heure’. Spanje vraagt de uitlevering in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife.

Lees meer »

Politie-interventie bij paleis van Versailles door geschil tussen verkopers

Er heeft donderdagnamiddag een interventie van de veiligheidsdiensten plaatsgevonden bij het paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Dat zou het gevolg zijn van een geschil tussen twee verkopers, waarbij een van hen een mes had getrokken. Dat meldt de krant ‘Le Figaro’, die sprak met een politiebron. Er zou geen sprake zijn van terreur.

Lees meer »

Lokaal ambachtelijk talent in de kijker tijdens eerste Nacht van de Makers

Op de Nacht van de Makers in Brugge kregen acht makers het kwaliteitslabel ‘Handmade in Brugge’ en ontving goudsmid Lore De Backer de ‘Prijs Jonge Makers’. Het opmerkelijke hebbeding The Bruges Fourchette, een frietvorkje in de vorm van het Belfort, werd er uitgeroepen tot ‘Most Wanted Souvenir’.
The post Lokaal ambachtelijk talent in de kijker tijdens eerste Nacht van

Lees meer »

“Alle camera’s moeten afgedekt worden”: naaktscène van Kit Harington in toneelstuk zorgt voor strenge regels

De regels voor de bezoekers van ‘Slave Play’ in de Londense West End zijn onverbiddellijk. Het is ten strikste verboden om je smartphone boven te halen tijdens het toneelstuk waarin ‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington (37) een lange naaktscène heeft. “Ze plakken camera’s van gsm’s af en dreigen met juridische stappen als je toch filmt.”

Lees meer »

Damberdvrienden huldigen kampioenen

Bij kaartclub de Damberdvrienden met als lokaal ’t Damberd in de Gentsestraat, vond de jaarlijkse kampioenenviering plaats.
The post Damberdvrienden huldigen kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaanderen Feest in het centrum van Wervik

Sinds dinsdagmorgen wapperen in de centrumstraten kleurrijke nieuwe vlaggen met de slogan ‘Heerlijk zomeren in Wervik’. Zondag 7 juli is het Vlaanderen Feest met een divers programma. Het begint sportief met om 9 uur de start van ondertussen de zesde editie van de Franco-Belge Run. Het is uitkijken of Foeke Vanbecelaere uit Moorsele voor de vierde keer op rij gaat

Lees meer »

Bekende fietsenzaak moet monsterboete van 13 miljoen euro betalen na “bewuste fraude” met Chinese fietsen: “Totaal gebrek aan respect voor de regels”

Fietsenzaak Prestige uit Wetteren is veroordeeld tot een boete van 13,6 miljoen euro. Ze zou douanekosten ontdoken hebben bij de invoer van elektrische fietsen uit China. De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen spreekt van “ernstige, al dan niet georganiseerde fiscale fraude, die zorgt voor oneerlijke concurrentie”.

Lees meer »

De mens achter de nieuwe Britse premier Keir Starmer: “Als je het gespot van je kinderen kan overleven, is de politiek kinderspel”

Een stijvere bovenlip kan hij niet houden. Evenmin kan zijn naam nóg doordeweekser klinken. “Een saaie dossiervreter”, menen zijn tegenstanders. “De rustige vastheid”, volgens zijn aanhangers. Toch boekte Keir Starmer (61) een monsterzege in de Britse verkiezingen en is hij als premier voortaan de machtigste man van het Verenigd Koninkrijk. Wie schuilt er écht achter dat wandelende maatpak?

Lees meer »

Meer dan 270 arrestaties na plunderingen bij anti-regeringsprotest in Kenia

In Kenia heeft de politie meer dan 270 mensen gearresteerd voor plunderingen en het plegen van geweld tijdens het anti-regeringsprotest gisteren. Al 2 weken lang komen vooral jongeren op straat om te betogen tegen de plannen van de regering om belastingverhogingen in te voeren. De plannen zijn intussen ingetrokken, maar de betogers hebben nu extra eisen en vragen onder meer

Lees meer »