Deep Bridge is met sterrenparade aanwezig op Gentse Cultuurmarkt, waaronder ook met Aimy Courtens, Jérémie Vrielynck en Mauro Degroote

Op zaterdag 16 september presenteren méér dan 120 (socio-) culturele organisaties op de Kouter in Gent hun aanbod voor het nieuwe cultuurseizoen tijdens Cultuurmarkt Gent 2023. Ook productiehuis Deep Bridge, dat dit seizoen in Capitole Gent heerlijke musicals als ‘A Christmas Carol’, ‘Hairspray’ en ‘MAMMA MIA!’ (eerste keer in Gent!) op de planken brengt, tekent present en serveert op de Kouter zelfs een heuse sterrenparade uit de verschillende casts.

Zo kan je tussen 11 en 17 uur langslopen op de gezellige Deep Bridge-stand voor meet & greets met o.a. Lucas Van den Eynde en zijn ‘Tiny Tims’ Mauro Degroote en Matthijs Vochten (A Christmas Carol), Helle Vanderheyden (MAMMA MIA!), Amy Courtens, Lotte De Clerck en Jérémie Vrielynck (‘Hairspray’), en tal van andere musicalsterren. (PADI)

Voor de exacte planning check je best de Facebookpagina van Deep Bridge

The post Deep Bridge is met sterrenparade aanwezig op Gentse Cultuurmarkt, waaronder ook met Aimy Courtens, Jérémie Vrielynck en Mauro Degroote is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Wervik brengt passende hulde aan zes gepensioneerde personeelsleden: “Leuke cartoon als geschenk”

De huldiging van dit keer zes personeelsleden van stad Wervik die met pensioen gingen, vond voor het eerst plaats in de theaterzaal van gc Gilwe. De hulde verliep op een stijlvolle manier en bij elke afscheidnemende medewerker werd een verzameling cartoons geprojecteerd die ereburger André Nollet over de respectievelijke loopbaan en anekdotes tekende.
The post Wervik brengt passende hulde

Lees meer »

Brand in Luikse woontoren eist tweede dodelijk slachtoffer

De brand in een woontoren in Luik van maandag heeft een tweede mensenleven geëist. Dat meldt de Luikse politie. Er liggen nog drie slachtoffers in het ziekenhuis, van wie twee op de afdeling intensieve zorg. “Het gebouw blijft volledig ontoegankelijk voor de bewoners en is onbewoonbaar verklaard”, melden de ordediensten.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Mangala, die “nog niet weet of hij basisspeler zal zijn”, vindt Frankrijk favoriet: “Zij hebben hiermee meer ervaring”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Letland erkent voor het eerst homokoppels

Koppels van hetzelfde geslacht worden sinds maandag ook wettelijk erkend in Letland. Kort na middernacht, toen de nieuwe wet van kracht ging, werden Maksims Ringo en Janis Locs het eerste Letse homokoppel. “Als Letland het homohuwelijk legaliseert, hopen we gouden ringen uit te wisselen.”

Lees meer »

Akkoord tussen Assange en Amerikaans gerecht bekrachtigd: klokkenluider aangekomen in Australië

Een Amerikaanse rechter heeft vandaag in Saipan op de Noordelijke Marianen de schuldbekentenis van WikiLeaks-oprichter Julian Assange aanvaard. Door schuld te bekennen aan het samenzweren om geheime defensie-informatie te verkrijgen en te publiceren, bekrachtigde de 52-jarige Assange de deal over zijn vrijlating die hij eerder met de Verenigde Staten sloot. De klokkenluider is geland in Canberra, de hoofdstad van zijn

Lees meer »