Cynthia Bolingo mist seizoensfinale door geweigerd visum

400 meter-loopster Cynthia Bolingo heeft geen visum gekregen voor de Verenigde Staten. Daardoor mist de Belgische recordhoudster de finale van de Diamond League.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Shakira stormt van podium af, nadat fans onder haar rok proberen te filmen

Wat een leuke avond moest worden voor Shakira, eindigde in mineur. De zangeres stelde haar nieuwste single ‘Solerta’ voor in de nachtclub LIV in Miami. Ze danste op het podium met een brede glimlach, tot ze opmerkte dat enkele feestvierders onder haar jurk probeerden te filmen. Shakira maakte meteen duidelijk dat hun gedrag ongepast was, maar daar gaven de personen

Lees meer »

“Meer dan 2.000 gewonden en meerdere doden” door aan Israël toegeschreven ontploffingen van Hezbollah-beepers

Honderden leden van de Libanese Hezbollah-militie zijn dinsdag gewond geraakt toen hun beepers en ander communicatiemateriaal zoals walkietalkies plots tegelijk ontploften. Volgens de groepering zijn bij de “mysterieuze” ontploffingen ook zeker drie mensen om het leven gekomen, waaronder een jong meisje. Verschillende bronnen beweren dat de explosies het gevolg zijn van “Israëlische piraterij”, maar in een officiële verklaring laat Hezbollah

Lees meer »

Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek

Op zaterdag 21 september organiseert Ingelcaps een ruilbeurs van champagnecapsules in De Cultuurfabriek in de Kortrijkstraat.
The post Ruilbeurs Ingelcaps in De Cultuurfabriek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cipier getuigt over wantoestanden in Antwerpse gevangenis: “Thuis zijn ze bang. Er was al een gevangene die te weten was gekomen welke route we naar huis nemen”

Een gedetineerde wordt drie dagen gefolterd in zijn cel. Een maatschappelijk werkster wordt verkracht tijdens een één-op-één gesprek. Het lijkt wel of ze in de gevangenis van Antwerpen van incident naar incident leven. “Het voelt alsof hier permanent iemand met een kettingzaag achter ons aan loopt. We wandelen niet hoor, we lopen”, vertelt een cipier anoniem aan HLN.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS en VK stellen besluit langeafstandsraketten Oekraïne uit – Ex-president Medvedev dreigt Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek”

Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben nog geen besluit genomen over de inzet van westerse langeafstandswapens door Oekraïne op Russisch grondgebied. Vanuit Rusland werd dreigend gereageerd op de plannen over de langeafstandsraketten. Zo dreigt de Russische ex-president Medvedev Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” als Oekraïne westerse langeafstandswapens inzet. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in

Lees meer »

Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky Burgers aan 1 euro

Frituurgroep Bossuwé pakt dit jaar opnieuw uit met hun jaarlijkse stunt: een Bicky Burger aan 1 euro, om hun betaalbare prijzenpolitiek extra in de verf zetten. Op dinsdag 24 september kan je bij de Bossuwé frituren ’t Hoge, Pottelberg en Wevelgem genieten van deze iconische burger aan een uitzonderlijk lage prijs.
The post Frituur Bossuwé stunt opnieuw met Bicky

Lees meer »