Copy Print Deleye viert 40ste verjaardag met rad van fortuin

Roland Deleye startte destijds in 1983 met zijn winkeltje in de D’Hondtstraat en intussen schrijven Veronique, Rik en Diederick als tweede en derde generatie mee aan het succesverhaal van Copy Print Deleye. Ze vieren hun robijnen jubileum met een rad van fortuin in de winkel.

Roland Deleye (77) is de stichter van wat nu Copy Print Deleye heet. “Papa begon in de D’Hondtstraat met een kleine drukmachine”, schetst dochter Veronique (52). “Uiteindelijk groeide de winkel en werd er drie jaar later verhuisd een beetje verderop in de straat. Ik ben op mijn achttiende, intussen 34 jaar geleden, in de zaak gekomen.”

Verhuis

Begin de jaren ‘90 verhuisde Veronique naar de Maloulaan. “Papa deed na onze verhuis enkele jaren verder in de D’Hondtstraat tot aan zijn pensioen. Ook mijn man Rik Durnez (58) kwam eind de jaren ‘90 in de zaak. Hij was daarvoor actief als buschauffeur en doet voornamelijk de leveringen”, zegt Veronique. “In 40 jaar tijd zie je veel evolueren. We zijn intussen ook meer dan copy en print. Je vindt bij ons ook alles terug voor op kantoor, bureau en op school. Intussen werken we met zeven mensen en sinds een achttal jaar is ook onze zoon Diederick (27) in de zaak gestapt.”

Speciale actie

Hun 40-jarig bestaan laten ze niet zomaar voorbijgaan. “We kozen voor een leuke actie: het rad van fortuin. De hele maand september kan je aan het rad draaien bij een aankoop van minstens 40 euro. Je krijgt bovendien op het hele assortiment 15 procent korting. Tot nu toe is het een schot in de roos en we geven enkele mooie hoofdprijzen weg.” (API)

The post Copy Print Deleye viert 40ste verjaardag met rad van fortuin is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast station: “Gebouw heeft zijn beste tijd gehad”

In Staden verlaat frituur ’t Oud Station op termijn zijn huidige stek in de De Carninstraat. Ze verhuist naar een stuk grond naast het voormalige stationsgebouw in dezelfde straat. De gemeenteraad keurde daartoe de ontwerpakte voor recht van opstal voor het perceel grond naast het stationsgebouw goed.
The post Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast

Lees meer »

Prentenboek van Lieve uit Roeselare helpt jonge kinderen met hun gevoelens: “Door de universele personages kan elk kind zich hierin herkennen”

Psychologe Lieve De Brauw stelde op haar eerste prentenboek ‘Blij met jou een bijzondere boodschap van Orantjetipje’ voor in boekhandel De Zondvloed. Het is een verhaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar die worstelen met zichzelf. “Het is gestart met een prentenboek, maar intussen maakte ik ook een werkbundel voor professionals en broed ik op een lessenpakket.”
The

Lees meer »

Kleinzoon van oprichter Van Hool vangt bot bij de rechter: Zuid-Afrikaans bedrijf mag trailerdivisie overnemen

Slecht nieuws voor Marc Van Hool, kleinzoon van de oprichter van de failliete busbouwer Van Hool. Hij zal de trailerdivisie van het bedrijf van zijn grootvader Bernard niet kunnen overnemen. Het derdenverzet dat hij met een investeringsfonds instelde tegen de curatoren van de failliete busbouwer is onontvankelijk verklaard, meldt de Antwerpse ondernemingsrechtbank maandag.

Lees meer »

“120.000 euro privégeld verloren en huwelijk op de klippen gelopen”: zowel Ina (39) als Pieter-Jan (32) moesten hun bedrijf failliet laten gaan

In de eerste helft van dit jaar zijn in Vlaanderen 3.537 ondernemingen failliet gegaan, een record. Steeds meer ondernemers laten zich bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe professionele activiteit, zoals Ina De Quint (39) uit Hoevenen (Stabroek) en Pieter-Jan Wouters (32) uit Boom. “Ik heb 120.000 euro privégeld in mijn zaak gestoken en dat geld is nu weg”, zegt

Lees meer »