‘Bloedhond van Poetin’ Kadyrov in kritieke toestand volgens Oekraïne: “Hij ligt in coma”

De Tsjetsjeense leider en ‘bloedhond van Poetin’ Ramzan Kadyrov (46) zou in kritieke toestand nadat zijn gezondheid plots achteruit ging. Dat heeft de Oekraïense inlichtingendienst (GUR) gemeld aan de Oekraïense nieuwssite ‘Obozrevatel’. Eerder lieten Tsjetsjeense bronnen van de publicatie al weten dat Kadyrov in coma ligt.

Meer krantenkoppen in België

Ellen (38) en Matthew (41) baten nu Gasthof Het Witte Paard uit in Oostvleteren: “Iedereen moet zich hier thuis voelen”

Sinds kort kan je weer de voeten onder tafel schuiven in Gasthof Het Witte Paard op de Markt in Oostvleteren. Dit prachtige restaurant zat al een tijdje zonder uitbating en daar is nu verandering in gekomen.
The post Ellen (38) en Matthew (41) baten nu Gasthof Het Witte Paard uit in Oostvleteren: “Iedereen moet zich hier thuis voelen” appeared

Lees meer »

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

Straf! Volledig podium op WK garnaalpellen in Frankrijk is West-Vlaams: Ann (56) uit Brugge is wereldkampioen

In het Franse Leffrinckoucke werd het WK garnaalpellen georganiseerd. Opmerkelijk wel: het volledige podium is West-Vlaams! Ann Dalle uit Brugge is wereldkampioen geworden. Ze pelde maar liefst 111 gram garnalen in 10 minuten. Vorige week werd ze, met 105 gram gepelde garnalen in 10 minuten, derde in Oostduinkerke.
The post Straf! Volledig podium op WK garnaalpellen in Frankrijk is

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas gevallen F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Billie Massey wisselt van club in Spanje

Billie Massey speelt volgend seizoen nog steeds in de Spaanse basketcompetitie. De 24-jarige Belgian Cat verlaat wel Estudiantes Madrid en trekt naar Hozono Global Jaris.
The post Billie Massey wisselt van club in Spanje appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse Staden

Ter gelegenheid van het verbroederingsweekend tussen het Duitse en het Vlaamse Staden, dat van 27 tot 29 juli plaatsvindt, fietst Marc Van Ysacker van Staden in België naar Staden in Duitsland en terug. Marc is evenwel nog op zoek naar een fietscompagnon.
The post “Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse

Lees meer »