Briljanten huwelijksliefde voor Wilfried en Godelieve

Het echtpaar Wilfried Defever (geboren in Bredene op 15 mei 1935) en Godelieve Houtteman (geboren in Brugge op 24 januari 1934) uit de Canadezenstraat in Lissewege vierde onlangs zijn briljanten huwelijksjubileum in restaurant Ter Spinde in Stalhille. Ze hebben elkaar leren kennen op de werkvloer bij Glaverbel in Zwankendamme. Ze waren toen beiden 18 jaar en actief als bediende. In 1958 zijn ze in het huwelijk getreden. Hun huwelijksreis ging richting de Moezelstreek in Duitsland waarvoor ze een Citroën 2 PK hadden gehuurd. Ze kregen met Marc en Godelieve twee kinderen waarna Godelieve thuis bleef van werken om voor de kinderen te zorgen en intussen zijn er al zes kleinkinderen met Famke, Silke, Diede, Ines, Pieter en Elsie en vier achterkleinkinderen met Stan, Emiel, Renée en Miro. Wilfried runde vele jaren de wasserij die zijn vader in 1948 had opgericht. Nu geniet het koppel van een welverdiend pensioen. Het was schepen Minou Esquenet die het koppel ging feliciteren met zijn briljanten huwelijksjubileum. (SR/foto SR)

The post Briljanten huwelijksliefde voor Wilfried en Godelieve is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Tsjadische strijdkrachten doden 70 jihadisten rond Tsjaadmeer

Bij een militair offensief rond het Tsjaadmeer, dat grenst aan Nigeria, Kameroen en Tsjaad, zijn 70 jihadisten omgebracht. Dat heeft de Multinational Joint Task Force (MJTF), die bestaat uit troepen uit Benin, Kameroen, Nigeria, Niger en Tsjaad, aangekondigd. Het Tsjadische leger voerde ook lucht-, zee- en grondaanvallen uit op het gebied.

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zon laat zich niet zien op dag vol wolken en buien

Aanvankelijk regent het nog over het oosten, maar al snel wordt het overal overwegend droog met afwisselend opklaringen en wolken. In de loop van de namiddag verschijnen er vanaf de kust opnieuw meer wolken met buien die ‘s avonds het centrum bereiken. De maxima schommelen van 17 graden op de Hoge Venen, 19 graden aan zee en tot 21 of

Lees meer »

GO!-basisschool Stene sluit schooljaar af met Olympische Spelen

GO!-basisschool Stene aan de Steensedijk sloot het schooljaar sportief af met Olympische Spelen voor alle leerlingen en het uitwuiven van meester Bernard Jonckheere, die op welverdiend pensioen gaat.
The post GO!-basisschool Stene sluit schooljaar af met Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Nieuwe balans: al 37.834 doden in Gazastrook – VN-Veiligheidsraad eist dat Houthi’s aanvallen op schepen stoppen

De VN-Veiligheidsraad heeft een resolutie goedgekeurd waarin wordt geëist dat de Houthi-rebellen in Jemen alle aanvallen op schepen stopzetten. Ook dringt de raad erop aan dat de verstoring van de maritieme veiligheid in de essentiële waterweg langs Jemen dringend wordt aangepakt. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 29 juni terug.

Lees meer »

Triatlete Bieke Trenson (36) kwalificeert zich voor WK: “Ik hoop op podiumplaats in mijn leeftijdsgroep”

De triatleten uit Knokke-Heist steken in bloedvorm. Het voorbije weekend was Tom Defoort het sterkst op de volledige afstand in de Openlakes Champagne. De week ervoor kwalificeerde Bieke Trenson zich in de Ironman van Nice voor het WK in september in diezelfde stad. En ze is ambitieus.
The post Triatlete Bieke Trenson (36) kwalificeert zich voor WK: “Ik hoop

Lees meer »