Benefiet voor voetballertje Nebiy: “Met veiling handschoenen Mignolet en truitje Mathieu Van der Poel”

Op zondag 24 september vindt in het Vaubanstadion in Menen de Nebiy League plaats. Een voetbaltornooi voor G Kids en G Teens ten voordele van jeugdspelertje van SCT Menen Nebiy Nuguse. Het jongetje van 11 lijdt aan het erfelijke Apert-syndroom. Zijn gezichtje is vervormd en daardoor hebben de hersenen niet voldoende plaats om te groeien.

De operatie die nodig is om het probleem aan te pakken kost enorm veel geld en het ziekenfonds neemt maar een deel van de kosten op zich. De benefiet van zondag 24 september moet het gezin een financieel duwtje in de rug geven.

De ouders van zijn teamgenootjes organiseren met de Nebiy League een G competitie waarvoor de inkomprijs 5 euro bedraagt. De start van het toernooi is voorzien om 10 uur en duurt tot ongeveer 16 uur. Nadien gaat de benefiet gewoon door. Tussendoor is er voor de kinderen heel wat animatie met springkastelen en grime. Met onder meer braadworsten en snoep zal er ook geen honger geleden worden. Uiteraard zijn er ook allerlei dranken voorzien. Van zware bieren tot koffie en thee.

Mignolet en Van der Poel

Blikvanger wordt ongetwijfeld de sportveiling (vanaf 16.30 uur) waarvan de opbrengst ook integraal naar Nebiy gaat. Er zijn officiële wedstrijdtruitjes van Club Brugge en Racing Genk, gesigneerd door de volledige ploeg, waarop geboden kan worden. De handschoenen van Simon Mignolet worden ook voor de kleine Nebiy geveild. Verder kun je mits een goed bod een truitje van Decospan Volleyteam Menen, basketbalteam Oostende of wielersensatie Mathieu van der Poel op de kop tikken. Unieke items dus.

Alle sympathisanten zijn op zondag 24 september vanaf 9.30 uur welkom in het Vaubanstadion van SCT Menen. Er kan gesupporterd worden voor de G voetballers, geboden worden op de unieke sportitems of gewoon iets gedronken of gegeten worden. Het moet voor Nebiy en zijn entourage een onvergetelijke dag worden.

The post Benefiet voor voetballertje Nebiy: “Met veiling handschoenen Mignolet en truitje Mathieu Van der Poel” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Brugse Darts Federatie lauwert kampioenen en kijkt uit naar Darts Masters: Tornooi met profs en amateurs

De Brugse Darts Federatie zette een punt achter het voorbije seizoen en dat ging traditiegetrouw gepaard met de kampioenenviering. Men week hiervoor uit naar Oostcampus in Oostkamp. Komend weekend wordt in Assebroek de tweede editie van de Belgium Darts Masters georganiseerd.
The post Brugse Darts Federatie lauwert kampioenen en kijkt uit naar Darts Masters: Tornooi met profs en amateurs

Lees meer »

Twee rijstroken versperd op A12 naar Brussel na ongeval

Op de A12-autosnelweg tussen Antwerpen en Brussel is er flink wat verkeershinder ter hoogte van Meise nadat een personenwagen is ingereden op een vrachtwagen. Dat meldt de federale politie. Het is nog niet duidelijk of er bij het ongeval gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken Aziatische hoornaar bij kinderen

De Aziatische hoornaar zet haar opmars deze zomer weer verder. Het Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken van Aziatische hoornaars bij kinderen. Deze waarschuwing werd zondag in de Facebookgroep via een zogenaamd Safety Alert bekendgemaakt. “Bij de start van de zomervakantie werd het eerste kind in Vlaanderen gestoken. Het gebeurde in een speelhuisje waar een nest Aziatische hoornaars aanwezig was.”

Lees meer »

Twee comebacks, een ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Speelpleinwerking veel leuker dan schoolbanken

Terwijl de kleuters en lagere scholieren hun laatste schooldagen sleten, was jeugdconsulent Bieke Coucke hard aan de slag om met haar team een leuke vakantie voor te bereiden voor de kinderen. Op 1 juli werd het startschot werd gegeven van wat een spannende tijd zal worden voor heel veel Oostrozebeekse kinderen. In tegenstelling tot vorige jaren waren er meteen ook

Lees meer »

Jochen Vanhoudt is al meer dan 25 jaar dé BV-kapper: “Ik zag de liefde van Koen Wauters en Valerie groeien, maar helaas ook uitdoven”

Hij is dé BV-kapper bij uitstek. Jochen Vanhoudt nam al de haren van onder meer Lesley-Ann Poppe, prinses Delphine en zelfs Pamela Anderson onder handen en ook op zowat alle grote muziekshows is hij aan het werk. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij honderduit over z’n job, de intieme gesprekken die hij heeft met BV’s en de grote ster wiens nummer

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit beveiligd luxeresort houdt van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner (45) zich schuil: “Het loopt hier vol slachtoffers”

Een oase van privacy en natuurpracht aan de zonovergoten Costa Blanca: dit is de beveiligde ‘Las Colinas Golf & Country Club’ in Spanje, waar de van miljoenenfraude verdachte ex-wielrenner Stijn V. (45) zich volgens getuigen al jarenlang schuilhoudt. Hij licht er schaamteloos medebewoners op. “Het loopt hier vol slachtoffers”, klinkt het. “Hij bedreigt mensen die iets openbaar willen maken.”

Lees meer »